Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019

Gerson emhætter


GERSON EMFANG


Find det perfekte emfang fra Gerson hos Lindved El i Vejle - vælg mellem væghængt, frithængt, loftsemfang, bordmonteret eller til indbygning. Vi har et stort udvalg af Gerson produkter. Bestil online eller på telefon ☎ 75 85 15 11 Vi er i butikken hver dag fra kl. 9-17 og lørdag fra kl. 9-12.

Lindved El A/S - forhandler af Gerson emfang i mange flotte designs


Gerson har mere end 30 års erfaring som importør af emhætter til det stilrene køkken. Hvis man sætter pris på design, som også er af høj kvalitet, nyeste teknologi samt gennemtænkt brugervenlighed – så skal du vælge Gersons emfang. De har modeller til alle slags køkkener – i forhold til design, teknologi og brugervenlighed.

For Gerson er det vigtig at skabe værdi til brugerne. Dette sker ved teknologisk investering og faglig kunnen, derfor kan du være sikker på, at når du køber en Gerson emhætte, vil der være en lang levetid, lav støj og høj teknologi. Har du svært ved at vælge hvilket design og model der passer til dit hjem? Ring os på ☎ 75 85 15 11 eller besøg os på Lindevej 4, Lindved, 7100 Vejle.


Emhætter til enhver smag


Med 30 års erfaring kan Gerson tilbyde dig en emhætte i god kvalitet og med fokus på detaljerne. Alle emhætter er udviklet med en stor know-how efter 30 års erfaring - her går teknologi og lidenskab op i en højere enhed.

Hos Lindved EL kan du finde et stort udvalg af Gerson emfang og emhætter, som du kan bestille direkte her i shoppen, på telefon eller ved at besøge os i butikken. Har du forelsket dig i en model som vi ikke har i sortimentet, bestiller vi den gerne til dig! Vi har stor viden og erfaring netop med emfang og Gerson – og vi ved hvor vigtigt det er, at den passer ind i hjemmet. Uanset om man ønsker den skal være synlig brugbar eller usynlig og brugervenlig.

Gerson har emhætter til enhver smag og stil. De har alt fra væghængte emhætter, frithængende emhætter, indsats emhætter og loftemfang samt bordemfang.


Køb din Gerson emhætte hos Lindved EL i Vejle


Du er selvfølgelig velkommen til at købe din Gerson emhætte direkte igennem vores webshop - hvis du ved hvilken du skal have. Er du det mindste i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os på ☎75 85 15 11 - har vi ikke den model du leder efter, så kan vi altid bestille den hjem.Se vores udvalg af Gerson emfang her
< 1 2 3 4 >