Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Salgs- & leveringsbetingelser

Køb online hos www.lindvedel.dkLindved El A/S
Aktieselskab
CVR: 21729736
Lindevej 4, 7100 Vejle
kundeservice@lindvedel.dk
Tlf.: 75851511


Salgs- og leveringsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra www.lindvedel.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og www.lindvedel.dk.

Leveringstidspunkt og transport

Levering af varer fra Lindved El webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark/GLS eller andet fragtfirma, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og www.lindvedel.dk. Dette betyder, at varerne sendes indenfor 48 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse i Danmark, vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Der vil blive pålagt et gebyr ved levering til ikke brofaste øer.

Serviceydelse

Click & Collect i butik
Levering til kantsten (Over 500 kr.)
Levering (under 499 kr.)
Levering til kantsten inkl. bortskaffelse
Levering inkl. indbæring
Levering inkl. indbæring og bortskaffelse
Forgæves kørsel (genlevering)

Beløb

0 kr.
0 kr.
70 kr.
299 kr.
399 kr.
599 kr.
599 kr.

Serviceydelse & Priser

Click & Collect i butik
0 kr.

Levering til kantsten (Over 500 kr.)
0 kr.

Levering (under 499 kr.)
70kr.

Levering til kantsten inkl. bortskaffelse
299 kr.

Levering inkl. indbæring
399kr.

Levering inkl. indbæring og bortskaffelse
599kr.

Forgæves kørsel (genlevering)
599kr.
Hvis du bestiller et Amerikaner køle-/-fryseskab, må du gerne kontakte os ang. levering.

Levering og montering

Vi kan montere dine nye hvidevarer i en radius af ca. 50 km fra Lindved i Vejle - det betyder, at hvis du bor i Aarhus, Skanderborg, Horsens, Vejle, Kolding eller i de mindre byer omkring, så vil vi gerne monterer dine nye hvidevarer. Dette aftales nærmere på telefon eller mail. Du kan se vores priser her på siden.

Vi tilbyder ikke montering af integrerbare produkter.
Ring endelig på 75851511 hvis du har spørgsmål til levering med montering.

Fortrydelsesret på montering

Du har 14 dages fortrydelsesret på dit køb af montering. Fristen løber fra den dag, du modtager en ordrebekræftelse på dit køb. Hvis du ønsker at få ydelsen leveret før fristen udløber, kan du give dit udtrykkelige forudgående samtykke til, at leveringen begyndes og at fristen stopper, når ydelsen er fuldt leveret.

I praksis betyder det, at din fortrydelsesfrist udløber, når ydelsen er fuldt leveret. Du bevarer altså din fortrydelsesret, mens arbejdet eller leveringen står på.

Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve en rimelig betaling, for det arbejde, der allerede er leveret.

Du skal inden 14 dage fra aftalens indgåelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen kan gives ved at sende en mail til kundeservice@lindvedel.dk eller ringe til os på 75851511. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at ud nytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores returformular og sende den til os.

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Har du givet dit samtykke til, at arbejdet eller leveringen kan gå i gang, men du alligevel ønsker at benytte din fortrydelsesret, skal du dog være opmærksom på, at vi vil opkræve de rimelige omkostninger, for det arbejde, der allerede er leveret.

Vi refunderer beløbet til dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Reklamation

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb, men ikke ydelser. Det betyder, at du som udgangspunkt ikke har 2 års reklamationsret på ydelser. Er du ikke tilfreds med ydelsen, kan du naturligvis kontakte os på kundeservice@lindvedel.dk

Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra www.lindvedel.dk, skal påberåbes hurtigst muligt og senest 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til Lindved EL. Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest 2 år efter du har fået varen leveret. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres, byttes, afslag i købesummen eller pengene retur.

Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Lindved El A/S
Lindevej 4
7100 Vejle

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos lindvedel.dk

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail til kundeservice@lindvedel.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder i bunden af handelsbetingelserne. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste 399 kr.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får leveringsomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstraomkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Lindved El A/S
Lindevej 4
7100 Vejle

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

PriceRunner købsgaranti

Som medlem på PriceRunner sikres dit køb op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster ingenting for dig som forbruger og gælder for alle køb, når du handler hos os.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det koster ingenting og tager kun et øjeblik. Få PriceRunner Købsgaranti i dag

Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig som forbruger.

Erstatning gives kun for anskaffelsesomkostninger, fragtudgifter og den direkte økonomiske skade, du som kunde har lidt. Ingen økonomisk kompensation gives for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

Besøg PriceRunner for at se de endelige brugervilkår samt en liste med kategorier, der ikke er omfattet af garantien.


Pris og betaling

På www.lindvedel.dk har du mulighed for at betale med Visakort, Visa Electron, MobilePay samt Mastercard. Betaling via bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Vi tilbyder også finansiering med Sparxpres finansiering, hvis du fortryder købet, bortfalder aftalen med Sparxpres også.

Alle priser hos www.lindvedel.dk er inkl. moms, men ekskl. porto/fragt.

Gældende til Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmark "Carry On"(Fly) gældende rater.


Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller
2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.


Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Lindved El A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Læs vores Privatlivs og cookiepolitik

Den dataansvarlige er lindvedel.dk

Som registreret hos lindvedel.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efterpersondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: plt@lindved-el.dk

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@lindvedel.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr


Hent og udfyld vores standardfortrydelsesformular her

Handelsbetingelserne er opdateret 28.02.24