Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Om os

Lindved EL A/S – din leverandør af hvidevarer!


El-virksomheden Lindved EL ved Vejle, har mere end 100 års erfaring inden for elektriker-faget. Lindved El har både en stor elektrikerafdeling, en fysisk butik og en webshop med hvidevarer og mindre køkkenapparater. I dag er det Per Littau Timmermann og Ole Thomsen, der står i spidsen for Lindved EL ved Vejle, hvor Per Littau Timmermann har ansvaret for butikken i Lindved. Se alle medarbejdere ved Lindved El her Medarbejdere hos Lindved El

Har du brug for en elektriker? Ring på 75 85 15 11 eller læs mere på vores hjemmeside.

I butikken, og i webshoppen, har vi et stort udvalg af hvidevarer, husholdnings artikler samt produkter til personlig pleje. Vi fører selvfølgelig alle de kendte mærker som, AEG, Siemens, Bosch, Liebherr, Gerson, Silverline og mange flere.

Skal du bruge en ny vaskemaskine? Eller skal du have et tilbud på flere hvidevarer? Vores eksperter i butikken er altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du skal bruge hjælp til nye hvidevarer til køkkenet eller bare skal haveskiftet vaskemaskinen ud.


Kig ind i butikken på Lindevej 4 i Vejle eller ring på 75 85 15 11, du kan også skrive til os på kundeservice@lindvedel.dk. Henning, Helene og Per er dine hvidevareeksperter - du møder dem både i butikken og på telefonen - vi glæder os til at høre fra dig!