Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Husqvarna QCE5230W Ovn til indbygning, hvid

Produktdatablad

Ovne

73325443821150
7.499,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Husqvarna QCE5230W Ovn til indbygning, hvid


  Multifunktionel indbygningsovn fra Husqvarna med mulighed for at tilføje damp for at opnå en perfekt finish på alt fra brød til lasagne. Andre smarte funktioner omfatter et indbygget madlavningstermometer, display med timer og automatisk start/stop samt ISOFRONT® PLUS, der sikrer en kølig ovndør. Ovnen er selvrensende når temperaturen når 250 °C.


  SteamBake
  Ud over alle de sædvanlige ovnfunktioner har denne SteamBake-ovn en PlusSteam-knap, som du kan bruge til at tilføje damp i starten af bageprocessen. Denne damptilsætning fugter overfladen af dejen og giver den en gylden farve og en god skorpe, mens den forbliver blød og velsmagende indeni. Ud over at det er rigtig godt nyt for brød, muffins og tærter betyder det også, at retter som grillet kylling, grillede ribben og lasagne bliver perfekt gennemstegt og får en perfekt finish.

  Integreret madlavningstermometer
  Tilberedningstermometeret i ovnen måler madens indre temperatur, mens den tilberedes, så du kan foretage en finjustering når som helst. Så du får et perfekt resultat hver gang.

  Selvrensende ovn
  Den katalytiske rengøringsfunktion forhindrer, at snavs og fedt ophobes i ovnen. Denne selvrensningsteknologi aktiveres automatisk, når temperaturen når 250 °C, og fjerner madrester. Ingen skrubning, bare en funklende ren ovn.

  Spar tid og energi
  Når ovnen bruges energieffektivt, bliver maden også tilberedt effektivt. Takket være det nye varmluftsystem cirkulerer varmluften jævnt i hele ovnrummet. Ovnen varmes hurtigere op, og tilberedningstemperaturerne kan reduceres med op til 20 %, hvilket sparer både tid og energi.

  Blød lukning
  Soft Closing-teknologien sikrer, at ovndøren altid lukker blødt og lydløst.

  Kapacitet ovnrum (ltr): 71 liter
  Rensefunktion: Katalyse
  Stegetermometer: Ja
  Betjening: Pop-ud knapper
  Energiklasse: A+
 • Specifikationer
  Farve
  • Hvid
  Energiklasse
  • A+
  Stegetermometer
  • Ja
  Kapacitet Ovnrum
  • 71 liter
 • Husqvarna QCE5230W Ovn til indbygning, energilabel | Lindved El

Relaterede produkter