Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SIEMENS HR776G3B1S Indbygningsovn med dampfunktion

Produktdatablad

Ovne

4242003902462
21.511,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Siemens HR776G3B1S Ovn til indbygning


  iQ700 Indbygningsovn med dampfunktion, 60 x 60 cm, sort. Fantastisk ovn med Ovnassistent, cookControl og pulseSteam. Du skal blot fortælle din ovn via din Amazon Alexa Voice Control-enhed, hvilken ret du vil tilberede og ovnen klarer resten. Eller alternativt via Home Connect-appen. Ovnassistenten vil derefter foreslå passende indstillinger eller programmer og skifte direkte til dit valg – en genvej, der virkelig sparer dig tid.


  TFT-Touchdisplay Plus – praktisk og intuitiv touchskærm.
  cookControl Pro – Fremragende resultater, uanset opskriften eller omstændighederne.
  Ovnassistent med stemmestyring – indstiller intuitivt det rigtige program.
  humidClean Plus - til hurtig rengøring. Når snavset på forhånd er blødgjort med vanddamp og sæbe, kan det nemmere fjernes.
  pulseSteam: dampfunktion der giver et sprødt og saftigt resultat.

  humidClean Plus gør rengøringen af din ovn nemmere end nogensinde før. Tilsæt en dråbe vaskemiddel til 400 ml vand. Hæld rengøringsopløsningen i bunden af det helt afkølede ovnrum. Vælg rengøringsprogrammet humidClean Plus og lad ovnen tage sig af resten. Så snart programmet er slut, kan du nemt fjerne snavset fra dampen med et køkkenrulle eller en blød børste.

  Med pulseSteam-funktionen bliver stegen sprød udvendig og saftig indvendig. Funktionen er f.eks. nyttig til at give brødet en sprød skorpe eller sikre, at stegen bliver saftig, da fugten på madens overflade fordamper og gør den sprød eller saftig. Det er heller ikke et problem at opvarme mad, da fugten bevares.

  coolStart eller lynopvarmning er helt uundværlige, når aftensmaden helst skal stå på bordet med det samme. coolStart hjælper med at tilberede frosne færdigretter hurtigt og helt uden forvarmning, så maden bliver færdig på samme tid, som hvis den var tøet op på forhånd. Lynopvarmning varmer ovnen op på rekordtid, så den er klar til at modtage stegen eller andet der skal tilberedes. Det er med andre ord to funktioner, der er helt uundværlige, når aftensmaden helst skal stå på bordet med det samme.

  Kapacitet ovnrum (ltr): 71 liter
  Rensefunktion: Ja, pyrolytisk/hydrolytisk (activeClean rengøringssystem, hu
  Stegetermometer: Ja
  Betjening: finger-touch
  Energiklasse: A+
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • A+
 • Siemens HR776G3B1S Ovn til indbygning | Energilabel

Relaterede produkter