Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SIEMENS CM736G1B1 iQ700 Kompaktovn med mikro

Produktdatablad

Ovne

4242003901229
14.979,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Siemens CM736G1B1 iQ700 Kompaktovn med mikro


  Siemens indbygningsovn med en masse funktioner.

  TFT-Touchdisplay Plus: Den tydelige touchskærm, der gør det nemt og intuitivt at styre din ovn.

  Ovnassistent med stemmestyring: Vælger automatisk det helt rigtige program.

  ecoClean gør rengøringen let og ubesværet. En speciel belægning på bagvæggen opløser fedt og reducerer lugten betydeligt.

  humidClean Plus: Hurtig rengøring af snavs og madrester, der blødgøres med damp af sæbevand. Så er de nemmere at tørre væk.

  Home Connect med fjernstyring og overvågning: Lås op for din smarte ovns fulde potentiale.

  Den brugervenlige menu med touch navigation og den tydelige farveskærm med høje kontraster gør TFT-Touchdisplay Plus til din ovns naturlige og intuitive centrum. Du vejledes nemt og intuitivt gennem ovnens omfangsrige menu, så du får mest muligt ud af din ovn.

  Er du i tvivl om, hvilket program, der passer til hvilken ret? Du skal bare fortælle din ovn, hvilken ret du gerne vil tilberede med Amazon Alexa Voice Control. Du kan også bruge Home Connect-appen. Så foreslår ovnassistenten de passende indstillinger og programmer og overfører dem automatisk til din ovn – på denne måde sparer du endnu mere tid. Du skal bare forbinde din ovn til din registrerede Home Connect-konto for at bruge ovnassistenten.

  Slut med besværlig rengøring. En speciel belægning på bagvæggen ecoClean fjerner fedt og reducerer lugten markant. Dette gøres så snart du begynder at stege, grille eller bage. ecoClean materialet regenereres automatisk, hver gang ovnen varmes op, og det fortsætter i hele ovnens levetid.

  coolStart eller lynopvarmning er helt uundværlige, når aftensmaden helst skal stå på bordet med det samme. coolStart hjælper med at tilberede frosne færdigretter hurtigt og helt uden forvarmning, så maden bliver færdig på samme tid, som hvis den var tøet op på forhånd. Lynopvarmning varmer ovnen op på rekordtid, så den er klar til at modtage stegen eller andet der skal tilberedes. Det er med andre ord to funktioner, der er helt uundværlige, når aftensmaden helst skal stå på bordet med det samme.

  Ovnvolume: 45 liter
  Produktmål (HxBxD): 455 x 594 x 548 mm
  Farve: Sort
  WiFi tilslutning: Ja


Relaterede produkter