Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

AEG BXP8000B Indbygningsovn MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Ovne

7332543992911
7.397,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  AEG BXP8000B Indbygningsovn med pyrolyse, sort


  AEG Ovnserien 8000 AssistedCooking har en indbygget opskriftsamling, så du nemt og præcist kan tilberede enhver ret. Følg kernetemperaturen med stegetermometeret.

  Oplev nem rengøring med pyrolyse. Med en enkelt berøring af pyrolysefunktionen omdannes snavs, fedt og madrester i ovnen til aske, der nemt kan tørres væk med en fugtig klud.

  AssistedCooking
  Uanset om maden er sød eller salt, får du den smag, du drømmer om med AssistedCooking. Med den digitale køkkenassistent vælger du, hvilken mad du vil tilberede, og så vælger den de optimale indstillinger.

  Lækker smag, hver gang
  Stegetermometeret måler kernetemperaturen præcist og viser dig, når dit røde, medium eller gennemstegte kød er klar. Ligesom den kan tilberede brød, fisk og grøntsager, som du kan lide det.

  EXCite touch display
  EXCite touch display giver adgang til et bredt udvalg af ovnfunktioner, som passer til enhver ret. Det gør det også nemt at justere ovntemperatur og tidsindstillinger. Du får direkte feedback, og de vigtigste informationer fremhæves.

  En selvrensende ovn
  Med en enkelt berøring af pyrolysefunktionen omdannes snavs, fedt og madrester i ovnen til aske, der nemt kan tørres væk med en fugtig klud.

  Hurtig opvarmningstid
  Fremragende og hurtige madlavningsresultater - denne ovn varmer hurtigt op, så du får mere tid til at nyde måltidet med din familie og venner.

  71 liter ovnrum
  Pyrolyse / stegetermometer
  AssistedCooking - Indbygget opskriftsamling
  Energiklasse A++
  Indbygningsbredde: 56 cm
  Indbygningsdybde: 55 cm
  Indbygningshøjde: 59 cm


  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11
 • Specifikationer
  Farve
  • Sort
  Energiklasse
  • A++
  Kapacitet Ovnrum
  • 71 liter
 • AEG BXP8000B Indbygningsovn med pyrolyse | Energilabel

Relaterede produkter