Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Kundeservice

Du får samme vejledning på telefonen som i butikken - så giv os endelig et kald!


Mangler du vejledning, så du får bestilt den rigtige vaskemaskine eller opvaskemaskine? Eller har du spørgsmål til energimærker eller andet? I vores åbningstider kan du ringe til os på 75 85 15 11 - på telefonen kommer du til at snakke med en af vores egne hvidevareeksperter, som også vil være dem du møder i butikken. Vi har sjældent kø på telefonen, så giv Per, Helene og Henning et kald.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på kundeservice@lindvedel.dk. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor et døgn på hverdage. Du kan også besøge os i butikken på Lindevej 4, Lindved , 7100 Vejle.

Vi har åbent mandag - fredag 9-17 og lørdag 9-12


Bestilling


På www.lindvedel.dk kan du kun bestille varer via vores webshop. Hvis du har spørgsmål til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan også købe hvidevarer i vores fysiske butik i Vejle eller ved at ringe/skrive til os. Du kan ringe til os på 75851511 hver dag fra kl. 9-17 og lørdage 9-12. Ellers fang os på mail kundeservice@lindvedel.dk

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på webshoppen. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, kan du sende en mail til kundeservice@lindvedel.dk


OBS Butikken er ekstraordinær lukket lørdag d. 25. maj pga. personaledag

Vi har almindelig åbent fredag 9-17 og er tilbage igen på mandag fra 9-17.Bedøm