Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Elvita CIS56231VN Induktionskomfur

Produktdatablad

Komfur

7332150611861
7.999,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
  • Beskrivelse

    Elvita CIS56231VN Induktionskomfur


    Dette Elvita komfur med induktionskogeplade og varmluftovn, er en fantastisk løsning for dem, der ønsker et kompakt, men kraftfuldt komfur i deres køkken. Induktionskogepladen giver hurtig og effektiv varme, mens varmluftsovnen giver dig mulighed for at tilberede en række forskellige retter på en enkel og energieffektiv måde. Dens teleskopiske fod gør det muligt at justere højden mellem 85-94 cm.

    Sikkerhed
    Elvita CIS5626231VN er også meget sikker at bruge, da induktionskogepladen kun opvarmer den specifikke kogeplade og ikke de omkringliggende overflader. Dette mindsker risikoen for forbrændinger og ulykker betydeligt.

    Energieffektiv, økonomisk og miljøvenlig
    Komfuret er desuden et miljøvenligt valg, da det har et lavt varmetab og derfor ikke spilder energi. Det gør det både økonomisk og bæredygtigt at bruge det.

    Problemfri damprensning
    Damprengøring er en enkel og effektiv metode til at rengøre din ovn uden brug af kemiske rengøringsmidler. Ovnlåget kan tages af, så det er nemt at rengøre.


    Nyttige funktioner
    Brug AirFry til at lave sprøde pommes frites eller lækre grøntsager uden olie. Med pizza-funktionen kan du bage den perfekte pizza. Pizza-funktionen bruger høj temperatur til at bage pizzaen på kort tid med en sprød bund. Med FrozenBake kan du tilberede dine frosne fødevarer hurtigere uden at skulle forvarme dem.

    Tilbehør
    Komfuret leveres med to bageplader, en 7 cm dyb lang pande og en grillrist.

    Hvis du leder efter et prisbilligt og højtydende komfur til dit køkken, er dette 60 cm brede komfur med induktionskogeplade og varmluftovn bestemt værd at overveje.


    Kapacitet ovnrum (ltr): 70
    Antal kogefelter: 4
    Rensefunktion: Damprens
    Stegetermometer: Nej
    Energiklasse: A

  • Specifikationer
    Energiklasse
    • A

Relaterede produkter