Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

VOSS VKK60300HV Glaskeramisk komfur MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Komfur

7332543768912
6.795,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Voss VKK60300HV Glaskeramisk komfur med katalyse delvis selvrens


  Hvidt glaskeramisk komfur med 4 kogezoner og betjening med drejeknapper. Ekstra stort ovnrum med markedets største bageplader og magasinskuffe til opbevaring af ovntilbehør.

  Ensartede resultater med erfaring fra de professionelle. Stort MaxiKlasse-ovnrum, kombineret med keramisk kogesektion, indeholder professionel teknologi og funktioner til enestående madlavningsresultater.

  Fuld varme på ingen tid - du behøver ikke længere at vente på at starte tilberedningen. Den suveræne teknologi i denne keramiske kogesektion giver dig en kogesektion, som er klar og varm på få sekunder.

  Ensartede resultater overalt i ovnen - ThermiC°Air varmluftssystemet sørger for, at den varme luft cirkulerer jævnt rundt i det ekstra store ovnrum, så du får ensartede resultater på alle niveauer i ovnen.

  Intelligent teknologi, der gør rengøringen markant lettere - selvrensende emalje der forbrænder fedtpartiklerne ved opvarmning over 200°C. Med denne delvise selvrensende ovn behøver du kun at koncentrere dig om at rengøre ovnens bund.

  Takket være Isofront Plus-lågen føles ovnlågen forholdsvis kølig udenpå, da den højst kommer op på 50 °C.

  Bag selv store partier perfekt - med den ekstra store MaxiTray bageplade kan du lave endnu større portioner af lækkert bagværk på én gang.


  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • A

Relaterede produkter