Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SIEMENS SN43HI52AS Opvaskemaskine til indbygning, 13 kuverter

Produktdatablad

Opvaskemaskine

4242003877074
6.601,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Siemens SN43HI52AS Opvaskemaskine til indbygning


  Opvaskemaskine med højdejusterbar overkurv, IntensiveZone, doseringsAssistent og varioSpeed Plus. Opvaskemaskinen kan tilsluttes Wi-Fi og betjenes via smartphone eller stemmekontrol. Stor opvaskemaskine med plads til 13 kuverter.

  varioSpeed Plus
  Op til tre gange så hurtigt, lige så grundigt rent og tørt. Med varioSpeed Plus aktiveret reduceres opvasketiden. Sæt farten op med varioSpeed Plus. Få opvasken klaret på en tredjedel af tiden. Tryk på knappen eller brug appen i Home Connect for at aktivere varioSpeed Plus, uanset hvor du er.


  Flex kurve
  Klar til at tage opvasken, de nye kurve tilbyder en masse fleksibilitet og brugervenlighed, når du fylder og tømmer opvaskemaskinen. Uanset om det er tallerkener, gryder, kopper eller vinglas - i Siemens opvaskemaskiner med flex kurve, finder hver tallerken hurtigt sin plads.

  Autoprogram
  Når autoprogrammet er i gang, vurderer en sensor, hvor snavset vandet er, og kontrollerer, hvornår og hvor meget rent vand der skal tilsættes, ud over at optimere opvasketemperaturen. På denne måde justerer din opvaskemaskine sine egne indstillinger, for at give de bedst mulige resultater uden nogen anstrengelse fra dig.

  aquaStop
  aquaStop beskytter mod vandskader, uanset om det handler om en lækkende slange eller utætheder i maskinen.

  iQdrive
  Lavere energiforbrug med samme ydelse, korte programtider med optimale resultater og altid stille uanset program - det er fordelene ved iQdrive-motoren. Da der ikke er kul i motoren slides den stort set aldrig.

  antiFingerprint
  antiFingerprint-belægningen forhindrer fingeraftryk på ståloverfladen.

  IntensiveZone
  Få det bedste opvaskeresultat for gryder og pander med IntensiveZone. Det ekstra høje spuletryk og en øget temperatur, klarer selv de mest genstridige gryder og fade.


  Wi-Fi
  Synergien mellem Wi-Fi-aktiverede produkter, intelligent software og en intuitiv app tilbyder en bred vifte af muligheder. Nogle letter arbejdsbyrden og nogle åbner helt nye muligheder, men de gør alle hverdagen mere effektiv og mere behagelig end før. Og du kan bruge mere tid på de ting, du har mere lyst til.


  Favorit-knappen
  Dine personlige favoritter med ét enkelt tryk. Favorit-knappen gør din opvaskemaskine endnu mere personlig. Indtast blot din mest anvendte kombination af opvaskeprogram og indstilling. Du kan herefter starte maskinen med ét enkelt tryk på knappen eller via Home Connect-appen.


  doseringsAssistent
  Få maksimal ydelse ud af dine opvasketabs med Siemens doseringsAssistent. Opvasketabletten falder direkte ned i et lille rum, hvor en vandstråle rettes præcist i mod den, så den bliver hurtigere opløst. Dette sikrer, at opvaskemidlet bliver jævnt fordelt i hele maskinen, hvilket garanterer en optimal og skinnende ren opvask.


  Højdejusterbar overkurv
  rackMatic-systemet i den øverste kurv kan let justeres i tre niveauer, også selv om kurven er fuld. Praktisk hvis der pludselig skal høje vinglas i overkurven, eller store tallerkner i underkurven, klem på de to håndtag i hver side, og kurven hæves let og enkelt.


  Antal kuverter: 13
  Bestikbakke: Nej
  Lydniveau dB(A): 46
  Energiklasse: D
 • Specifikationer
  Farve
  • Stål
  Energiklasse
  • D
  Kuvertantal
  • 13
 • Siemens SN43HI52AS Opvaskemaskine til inbygning | Energilabel

Relaterede produkter