Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SIEMENS SN15EW01CS iQ500 Opvaskemaskine til underbygning MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Opvaskemaskine

4242003946589
12.099,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Siemens SN15EW01CS iQ500 Opvaskemaskine til underbygning


  Topstyret opvaskemaskine som er designet til perfekt installation under en bordplade. Med denne opvaskemaskine bliver dine tallerkener og glas både rengjort og tørret op til tre gange hurtigere end normalt. Med varioSpeed Plus kan du også slå turboskyl til, selv når opvaskemaskinen allerede er i gang. Du også tænde og styre varioSpeed Plus via Home Connect appen. Så bliver det da ikke bedre!

  varioSpeed Plus – klarer både opvaske- og tørreprocessen op til tre gange hurtigere end normalt.

  Flex kurve - fleksibel og stabil fyldning af service.

  varioDrawer-topkurv – et ekstra fyldningsniveau til bestik, køkkenredskaber og mindre køkkenting.

  emotionLight – oplyser din opvaskemaskine med et beroligende, blåt skær.


  Flex kurve - de nye kurve tilbyder en masse fleksibilitet og brugervenlighed, når du fylder og tømmer opvaskemaskinen. Uanset om det er tallerkener, gryder, kopper eller vinglas - i Siemens opvaskemaskiner med flex kurve, finder hver tallerken hurtigt sin plads.

  Plads til bestik, køkkenredskaber og espressokopper - varioDrawer-topkurv giver dig et ekstra niveau i opvaskemaskinen. Med den specielle form giver den ikke bare plads til bestik, men også til grydeskeer, salatbestik og mindre servicedele, som f.eks. espressokopper.

  Åbn låben, og bliv mødt af en klart oplyst opvaskemaskine, hvor det blå lys gør det let at danne sig et hurtigt overblik. De smarte LED-lys er monteret øverst i opvaskemaskinen og tænder automatisk, når lågen åbnes, og slukker igen, når den lukkes.

  Som en tidsbesparende assistent i køkkenet ved Programme Assistant altid, hvilket opvaskeprogram der er bedst. Du skal blot åbne Home Connect-appen på din smartphone, vælge typen af dine tallerkener, graden af tilsmudsning samt dine præferencer, såsom energieffektivitet, tørhed, hastighed og stilhed, og Programme Assistant fortæller dig, hvilket program du skal køre. Du sparer tid og får rene tallerkener.

  Kuvertantal: 14
  Energiklasse: B
  Farve: Hvid
  Højde: 81.50 cm
  Bredde: 59.80 cm
  Dybde: 57.30 cm


  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11
 • Specifikationer
  Farve
  • Hvid
  Energiklasse
  • B
  Kuvertantal
  • 14
 • Siemens SN15EW01CS iQ500 Opvaskemaskine | Energimærke

Relaterede produkter