Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

BOSCH KGV36VBEAS Kølefryseskab, sort

Produktdatablad

Køle/fryseskabe - se vores online udvalg og bestil med fri fragt

4242005197354
5.569,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Bosch KGV36VBEAS Kølefryseskab, sort


  Superflot sort køle-/fryseskab fra Bosch. Det fritstående kølefryseskab har VitaFresh-skuffe i køledelen, som holder frugt og grønt frisk i længere tid. 214 liter køl og 94 liter frost.

  Lægger du nye varer i fryseren, øges den interne temperatur, hvilket kan resultere i optøning og tab af smag. SuperFreezing-funktionen sikrer, at ny mad nedfryses hurtigt og derved forhindres andet indhold i fryseren fra at blive tøet op. For ikke at spilde energi vender skabet automatiskt tilbage til normal drift, når den krævede temperatur er nået. Herved bevarer frosne fødevarer sin smag, selv når nye varer lægges i.

  Forskellige rumtemperaturer og konstant åbning og lukning af lågen medfører temperaturforandringer i skabet. De intelligente sensorer i FreshSense reagerer straks, når der opstår en temperaturforskel, og overtager styringen af kølingen.

  LED-lamper bruger mindre energi end almindelig køleskabsbelysning. Lamperne lyser hele køleskabet op indvendigt, selv når det er fuldt, uden at blænde dig.

  En ekstra dyb BigBox fryseskuffe, hvor der er plads til mange eller store frosne madvarer. Uanset om du forbereder en børnefødselsdag eller vil fryse en bryllupskage ned - så er der plads i BigBox.

  Hylder i sikkerhedsglas, som kan trækkes halvt ud. På den måde kan kølevarerne endnu mere fleksibelt sættes ind og tages ud af køleskabet. Ydermere har du et godt overblik - også madvarer, som er endt bagerst, er synlige og bliver ikke glemt.

  LowFrost reducerer dannelsen af is og rim i fryseren til et minimum, så det ikke længere er nødvendigt at afrime fryseren så hyppigt. Hvis det alligevel skulle blive nødvendigt at afrime fryseren, har Bosch's frysere med LowFrost en praktisk ventilator i bunden af apparatet, så afrimningen kan ske hurtigt og problemfrit. Vælg en fryser, som både skåner sig selv og sin bruger.


  Kapacitet køl (ltr): 214
  Kapacitet frys (ltr): 94
  Højde (cm): 186
  NoFrost: Nej
  Energiklasse: E
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • E
 • Bosch KGV36VBEAS Kølefryseskab | Energimærke

Relaterede produkter