Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SCANDOMESTIC SKF341SJW Kølefryseskab med NoFrost

Produktdatablad

Køle/Fryseskab

5704704018969
6.699,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Scandomestic SKF341SJW Kølefryseskab med NoFrost


  Stort køle/fryseskab med 223 liter køl og 94 liter frys. God ydelse og et lavt energiforbrug! 100% selvafrimende med NoFrost funktion i fryser og perfekt kuldefordeling med ventileret køl i køleskabet.

  Kølefryseskabet har energibesparende LED belysning som giver et godt overblik i køleafdelingen. Et klassisk køle/fryseskab med god indretning og smarte features som dækker de fleste behov i en husholdning.

  NoFrost
  NoFrost sikrer konstant kold og tør luft jævnt fordelt i fryseskabet så der ikke bliver dannet is og rim. Ud over du aldrig mere skal afrime din fryser, så slipper du også for fryseskuffer der er generet af is. Dine madvarer fryser heller ikke sammen til en stor klump med is og du kan derfor nemt se hvad din fryser indeholder.

  Er der ikke plads i fryseren til kalkunen eller islagkagen, så kan skufferne og glashylderne tages ud og dermed opnås større frostrum og mere fleksibilitet.


  Køleskab på 223 liter
  I køleskabet finder du en stor CrisperBox med fugtighedsregulering, som holder frugt og grønt friskt i længere tid end i traditionelle grøntsagsskuffer. Grønsagsskuffen er med helstøbt bund som gør rengøring nem og hurtig.

  Den transparente front giver et bedre overblik over skuffens indhold og kan dermed medvirke til mindre madspild.

  3 justerbare dørhylder heraf 1 maxi hylde til 2L kartoner og flasker.

  3 brudsikre glashylder hvoraf 2 er regulerbare og giver mulighed for at indrette skabet efter dit behov.

  Fryseskab på 96 liter
  Det er muligt at tage skuffer og glashylder ud, således der kan skabes større rumfang til store ting. Skufferne er udstyret med et udtræksstop som forhindrer, at skufferne tipper, når du trækker dem helt ud.

  Ventileret køl
  Multi Airflow teknologi er en ventileret køling som sikrer en jævn temperatur i hele køleskabet uanset om du placerer dine madvarer på de øverste eller nederste hylder og holder temperaturen stabil, så maden ikke bliver tør. Uanset hvor du placerer dine madvarer, forbliver de lige friske.

  Vendbar dør
  SKF341SJW leveres med højre hængslet dør men kan vendes så det bliver venstre hængt. Dermed er det fleksibelt og nemt at placere køle/fryseskabet i de alle rum.

  Funktion
  Temperaturen i både fryse- og køleafdelingen indstilles elektronisk, hvilket giver den største nøjagtighed.

  Energibesparende
  Skabet er energivenligt og sparer både på din elregning og skåner miljøet. Men du kan også selv hjælpe til, ved at indstille på den anbefalede temperatur +5°C / -18°C. For hver grad, du sænker temperaturen i fryseren under -18 °C, stiger elforbruget med ca. 2-3 %.  226 liter køl / 96 liter frys
  Vendbar dør / NoFrost
  H x B: 185,5 x 59,5 cm
  Energiklasse D
 • Specifikationer
  Farve
  • Hvid
  Bredde cm
  • 59.50
  Energiklasse
  • D
  Højde cm
  • 185.50
 • Scandomestic SKF341SJW Kølefryseskab med NoFrost | Energi

Relaterede produkter