Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SIEMENS KG36NVIEC Fritstående kølefryseskab, 186 cm

Produktdatablad

Køle/fryseskabe - se vores online udvalg og bestil med fri fragt

4242003874110
5.799,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Siemens KG36NVIEC Fritstående kølefryseskab


  Stort Siemens NoFrost køle-/fryseskab med automatisk afrimning - lækkert kølefryseskab med rigtig mange funktioner og detaljer. Her får du 237 liter køl og 87 liter frys. Med hyperFresh-skuffe, der holder frugt og grønt frisk i længere tid takket være optimal temperatur og mulighed for regulering af luftfugtighed.

  HyperFresh
  Frugt og grønt holder sig frisk og sprødt dobbelt så længe. Ved opbevaring af abrikoser, broccoli eller salathoveder kan du indstille fugtigheden med den manuelle skyder. Det holder frugt og grønt frisk op til dobbelt så længe.

  NoFrost - afrimning er unødvendig
  Med noFrost-teknikken bliver fugten ledt ud af fryseren, hvor den fordamper. Derved holdes fryseren fri for rim og is, og det er slut med den manuelle afrimning. Der dannes heller ikke iskrystaller på fødevarerne, og det er meget nemmere at se, hvad der er i fryseren.

  antiFingerprint
  Lågerne i rustfrit stål har en særlig udvendig finish - antiFingerprint- Denne belægning forhindrer at der laves tydelige fingeraftryk på ståloverfladen, og sker det, kan man hurtigt tørre efter med en fugtig klud.

  easyAccess
  Hylden er monteret på profilskinner, således at hylden kan trækkes halvt ud af skabet. Det giver det fulde overblik og intet kan gemme sig inde bagved. Udtrækket fungerer let og vipper ikke, heller ikke hvis glashylden er helt fyldt. Hylden er lavet af robust kvalitetsglas.

  Køleskabet holder på kulden
  Aktiverer superkøl inden du går på indkøb, derved sænkes temperaturen i en kort periode, så de ny indkøbte friske fødevarer hurtigt får den rigtige temperatur. Temperaturen sænkes ved at trykke på en knap (2 °C som den laveste indstilling). For at forhindre unødvendigt strømforbrug ændres temperaturen til automatisk tilbage til normal drift efter ca. 6 timer.

  Optimal luftcirkulation, giver ensartet kulde i hele skabet
  multiAirflow-systemet cirkulerer luften jævnt i hele skabet for at opnå en konstant og ensartet temperatur. Fødevarer der lige er lagt ind afkøles hurtigere, hvilket giver fødevarerne en bedre kvalitet og holdbarhed.

  Placering direkte mod væggen
  Placer dit køleskab direkte mod væggen, uden ekstra afstand. Skuffer og hylder kan trækkes ud selv ved en døråbning på 90°.

  Flaskeholder til køleskabet
  bottleRack giver sikker opbevaring af alle flasker.

  Få en advarsel, hvis temperaturen i skabet stiger
  multiAlarm systemet giver dig besked både visuelt og akustisk, når temperaturen stiger i skabet, hvilket f.eks. kan ske, hvis døren ikke bliver lukket korrekt.

  Rengøringsvenlige glashylder
  Alle glashylder er lavet af ekstra stærkt og rengøringsvenligt sikkerhedsglas. Hvis der spildes noget, løber det ikke ned til den næste hylde.

  Kapacitet køl (ltr): 237
  Kapacitet frys (ltr): 87
  Højde (cm): 186
  NoFrost: Ja
  Energiklasse: E
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • E
  NoFrost
  • Ja
 • Energilabel_Siemens KG36NVIEC Fritstående kølefryseskab

Relaterede produkter