Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

WHIRLPOOL FFB 7458 BV EE Vaskemaskine, 7 kg MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Vaskemaskiner

8003437050848
4.999,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Whirlpool FFB 7458 BV EE Vaskemaskine, 7 kg


  Vaskemaskine med innovative funktioner som FreshCare+ for langvarig friskhed, tilpassede tromlebevægelser for optimal tøjpleje og 6TH SENSE-teknologi for effektivitet og energibesparelse bliver dit tøj behandlet på den bedst mulige måde.

  Vaskekapacitet 7 kg og 1400 omdr/min.
  FreshCare+
  SoftMove
  Damp-program, der opfrisker og udglatter dit tøj
  Tilpassede indstillinger for hver vask med 6th Sense
  30 minutters hurtigvask


  FreshCare+ forlænger følelsen og duften af nyvasket tøj
  Med Whirlpools FreshCare+ er det muligt at nyde blødt, nyvasket tøj - der dufter friskt - i op til 6 timer efter vaskeprogrammets afslutning. Når maskinen er færdig med at vaske, tumbles tøjet forsigtigt med jævne mellemrum kombineret med damp, der sprøjtes ind i tromlen. Det både lufter og blødgør de fugtige tekstiler og forebygger lugt og rynker.

  Skræddersyede tromlebevægelser for optimal tøjpleje
  SoftMove er en avanceret teknologi, der tilpasser tromlens hastighed og bevægelser til den type materiale, der vaskes. Ved at tilpasse hastigheden og bevægelsesmønsteret til materialetypen sikrer den, at hver fyldning håndteres skånsomt med perfekt rene resultater, samtidig med at farven og formen på dit tøj bevares i længere tid.

  6TH SENSE-teknologi
  Vaskemaskiner med 6TH SENSE-teknologi tilpasser automatisk vaskecyklussen til den mængde, du fylder i maskinen, og typen af tekstiler. Det sikrer, at dit tøj altid får en skånsom og effektiv vask. Smarte sensorer regulerer også energiforbruget for at spare tid, vand og energi.

  Clean+
  Clean+ funktionen gør det enkelt at tilpasse vaskegangen til dine specifikke behov. Afhængigt af hvor beskidt tøjet er vælger du mellem Intensiv-, Daglig-, eller Hurtig-programmet. Enkelt og fleksibelt.

  Dampprogram som hurtigt opfrisker og glatter dit tøj
  Damp er en perfekt metode til hurtigt og nemt at opfriske tørt, rent tøj, der er lidt krøllet. Ideelt til f.eks. skjorter og kjoler. Whirlpools dampprogram til opfriskning bruger ren damp til at blødgøre tekstiler og neutralisere lugte. Resultatet er friskere og mindre krøllede beklædningsgenstande, der er lidt fugtige, når programmet er færdigt - du skal bare hænge tøjet op i et stykke tid eller give det en hurtig omgang med strygejernet, så er det klar til at blive taget på.

  7 kg / 1400 omdr./min.
  Kulfri motor / dampprogram
  6th SENSE-teknologi - automatisk tilpasning
  Energiklasse B


  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11

 • Specifikationer
  Farve
  • Hvid
  Energiklasse
  • B
  Kapacitet (Kg)
  • 7
  Omdrejninger
  • 1400 omdr,/min,
 • Whirlpool FFB 7458 BV EE Vaskemaskine, energimærke | Lindved El

Relaterede produkter