Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Cylinda FT5574X Vaskemaskine, 7 kg MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Vaskemaskiner

7392186301761
3.999,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Cylinda FT5574X Vaskemaskine, 7 kg


  Cylinda frontbetjent vaskemaskine har funktioner som krølfri vask, tromle rengøring og tidsbesparende funktion forkorter programmerne. 16 programmer, 1400 omdrejninger og en kapacitet på 7 kg.

  Vaskemaskinen hjælper dig med at spare på miljøet og ressourcerne, da den er energieffektivt. Den har også en holdbar induktionsmotor.

  Masser af muligheder
  Til at hjælpe dig har du mange forskellige vaskemuligheder, som du kan nå via det børnesikrede panel med display. Blandt vaskemaskinens 16 programmer kan du fx vælge mellem skjorter, bomuld, intensiv/hygiejne+ og jeans og bruge muligheder som startforsinkelse, to ekstra skylninger eller tidspar. Maskinen har også et specielt tromlerengøringsprogram. Under vaskeprocessen kan du se, hvor meget tid der er tilbage via displayet.

  Tidsbesvarende funktion
  Den tidsbesparende funktion i denne vaskemaskine gør de lange vaskeprogrammer kortere. Vaskemaskinen har også Express vask 14 minutter. Derudover har Cylinda udstyret vaskemaskinen med startforsinkelse.

  Hurtigere tørring
  Centrifugering er den mest energieffektive måde at få tørt vasketøj på. En høj centrifugeringshastighed giver dig mulighed for at forkorte tiden i et tørreskab eller tørretumbler. Denne vaskemaskine kan centrifugere ved 600-1400 o/min.

  Mindre risiko for krøllet tøj
  Vaskemaskinen har en funktion til at mindske krøllet vasketøj. Programmet er perfekt til dem, der ikke har mulighed for at tage vasketøjet ud med det samme. Funktionen forhindrer vasketøjet i at ligge stille og blive krøllet i maskinen.  7 kg / 1400 omdr./min.
  Kulfri motor
  Tromle rengøring
  Energiklasse D


  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • D
  Kapacitet (Kg)
  • 7
  Omdrejninger
  • 1400 omdr,/min,
 • Cylinda FT5574X Vaskemaskine, energilabel | Lindved El

Relaterede produkter