Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SCANDOMESTIC SKF 313 X Kølefryseskab med NoFrost

Produktdatablad

Køle/Fryseskab

5704704013605
5.999,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
  • Beskrivelse

    Scandomestic SKF 313 X Kølefryseskab med NoFrost



    Stort køle/fryseskab i stål med 180 liters køleskab og 70 liters fryser med god ydeevne og lavt energiforbrug. 100% selvafrimning med NoFrost funktion i fryseren og perfekt kuldefordeling med ventileret køling i køleskabet.

    Kølefryseskabet har energibesparende LED-belysning, der giver et godt overblik i køleafdelingen. Et klassisk køle/fryseskab med god indretning og smarte funktioner, der dækker de fleste husholdningsbehov. Er der ikke plads i fryseren til kalkunen eller islagkagen, kan skufferne/glashylderne tages af og dermed opnå større fryseplads og mere fleksibilitet.

    NoFrost
    NoFrost-teknologien sikrer konstant kold og tør luft jævnt fordelt i fryseren, så der ikke dannes is og frost. Det betyder, at du med NoFrost har en hundrede procent selvoptøende fryser. Udover aldrig at skulle tø din fryser op igen, slipper du også for fryseskuffer, der er generet af is og har i stedet altid fryseskuffer, der er nemme at åbne og lukke. Din mad fryser ikke til en stor isklump, og du kan nemt se, hvad der er i din fryser. Dette giver et nemmere og hurtigere overblik og kan bidrage til mindre madspild.

    Køleskab
    I køleskabet finder du en stor CrisperBox med fugtkontrol, som holder frugt og grønt friske i længere tid end traditionelle grøntsagsskuffer. Grøntsagsskuffen har formstøbt bund for hurtig og nem rengøring.

    Den gennemsigtige front giver et bedre overblik over skuffens indhold og kan dermed bidrage til mindre madspild. 3 justerbare dørhylder heraf 1 maxihylde til 2L kartoner og flasker. 3 ubrydelige glashylder er justerbare og giver dig mulighed for at organisere skabet efter dine behov.

    Fryser
    Det er muligt at fjerne skuffer og glashylder for at skabe større volumen til store genstande. Skufferne er udstyret med et udtræksstop, der forhindrer skufferne i at vælte, når du trækker dem helt ud.

    Ventileret køling
    Multi Airflow-teknologien er et ventileret kølesystem, der sikrer en jævn temperatur i hele køleskabet uanset om du placerer din mad på øverste eller nederste hylder og holder temperaturen stabil, så maden ikke tørrer ud. Uanset hvor du placerer din mad, forbliver den lige så frisk.

    Vendbar dør
    SKF 313 X kommer med en højrehængslet dør, men kan drejes til venstrehængslet. Dette gør det fleksibelt og nemt at placere køle/fryseskabet i de fleste rum.

    Belysning
    Køleafdelingen er udstyret med vandret energibesparende LED-belysning for et godt overblik.

    Design
    Et klassisk køle-/fryseskab i stål med integreret håndtag og praktiske funktioner, der dækker de fleste husholdningsbehov.

    Kølefryseskabet er energivenligt og sparer på din elregning og skåner miljøet. Men du kan også hjælpe ved at indstille den anbefalede temperatur +5°C / -18°C. For hver grad du sænker temperaturen i fryseren til under -18°C, stiger elforbruget med ca. 2-3 %.


    Kapacitet køl (ltr): 180
    Kapacitet frys (ltr): 70
    Højde (cm): 184,5
    NoFrost: Ja
    Energiklasse: E

  • Specifikationer
    Farve
    • Stål
    Energiklasse
    • E
  • Scandomestic SKF 313 X Kølefryseskab med NoFrost | Energilabel

Relaterede produkter