Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

BOSCH WAN2823BSN Vaskemaskine, 8 kg

Produktdatablad

Vaskemaskiner

4242005261376
4.666,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Bosch WAN2823BSN Vaskemaskine, 8 kg, 1400 omdrejninger


  Populær og rigtig god vaskemaskine fra tyske Bosch. Vaskemaskinen er udviklet specielt til allergikere og personer med følsom hud. Med funktionen ActiveWater™ Plus justerer den automatisk vandforbruget. Reload-funktionen gør, at du nemt kan tilføje eller fjerne tøj fra vaskemaskinen, efter at vaskeprogrammet er startet. En rigtig god maskine både til den lille og store familie.

  8 kg vaskemaskine med EcoSilence Drive™ kulfri motor med 10 års motorgaranti: vasker stille med en kvalitet, du kan stole på.

  Hvis du gerne vil have en matchende Bosch tørretumbler, så kan vi anbefale BOSCH WTH85VB8SN kondenstørretumbler. Her får du et flot matchende sæt, begge med sorte låger.

  ● EcoSilence Drive™: den superstille og energieffektive vaskemaskine med 10 års garanti.
  ● AllergyPlus: udviklet specielt til allergikere og personer med følsom hud.
  ● SpeedPerfect: perfekte resultater op til 65 % hurtigere*.
  ● ActiveWater™ Plus: justerer automatisk vandforbruget, så det passer perfekt til mængden af vasketøj.
  ● LED-skærm: den brugervenlige måde at betjene din vaskemaskine.

  Et rent resultat på blot 30 minutter
  Det innovative AntiVibration-design på siderne af din vaskemaskine er mere end bare en fryd for øjet. Det stabiliserer også din vaskemaskine og reducerer forstyrrende vibrationer, som giver dig en stille Boschvaskemaskine - også når den centrifugerer.

  Justerer automatisk vandforbruget, så det passer perfekt til mængden af vasketøj
  Forsøger du også at spare mere på vandet? ActiveWater Plus-teknologien sikrer helt rent tøj uden vandspild ved at justere vandforbruget automatisk, så det passer perfekt til mængden af vasketøj. De integrerede sensorer kan fornemme mængden af vasketøj og justerer automatisk vandforbruget, så det passer perfekt til både mængde og materialer. Det giver dig helt rent tøj uden vandspild.

  Hård mod bakterier, men skånsom over for følsom hud
  Når tøjet ikke vaskes ordentligt, kan det efterlade allergener, der kan irritere følsomme næser og sensitiv hud. Det er derfor, Bosch har udviklet AllergyPlus. AllergyPlus-programmet vasker ved højere temperaturer i længere tid og giver tøjet en ekstra skyllecyklus, så så mange allergener som muligt fjernes grundigt og effektivt.
  Det betyder, at din tøj indeholder mindre pollen, færre dyrehår og færre støvmider, der kan irritere følsomme næser og sensitiv hud.

  AntiVibration-design: stabiliserer din vaskemaskine og reducerer forstyrrende vibrationer
  Det innovative AntiVibration-design på siderne af din vaskemaskine er mere end bare en fryd for øjet. Det stabiliserer også din vaskemaskine og reducerer forstyrrende vibrationer, som giver dig en stille Bosch-vaskemaskine - også når den centrifugerer.

  EcoSilence Drive - En stille og kraftig kulfri motor, der er specielt udviklet af Bosch
  Det giver til gengæld et lavere energiforbrug, mindre støj og en vaskemaskine, der holder længere.

  Har du glemt en sok i bunden af vasketøjskurven igen - det er ikke længere noget problem!
  Med Reload-funktionen er det nemt at tilføje eller fjerne tøj fra vaskemaskinen, efter at vaskeprogrammet er startet. Du skal blot sætte programmet på pause, åbne døren og tilføje eller fjerne det tøj, du har brug for. Når det er ordnet, skal du bare lukke døren igen og trykke på "Start", og så fortsætter vaskeprogrammet automatisk. Det vil ikke være muligt at tilføje eller fjerne tøj fra vaskemaskinen, hvis vandtemperaturen overstiger 50 °C, eller hvis vandniveauet er for højt.

  TouchControl betjening for let betjening
  Vaskemaskinen er meget brugervenlig med TouchControl-knapper og elektronisk panel.
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • C
  Kapacitet (Kg)
  • 8
  Omdrejninger
  • 1400 omdr,/min,
 • BOSCH - Bosch wan2823bsn vaskemaskine sort låge

Relaterede produkter