Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019

AEG L8FBG864E vaskemaskine, 8 kg, 1600 omdr

Produktdatablad

Vaskemaskine

7332543501304
7.490,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
Beskrivelse
AEG L8FBG864E vaskemaskine, 8 kg, 1600 omdr.

Dit yndlingstøj skal plejes skånsomt for at holde kvaliteten. ÖKOMix-teknologien i AEG vaskemaskiner garanterer, at hver fiber bliver ren og plejes i selv korte programmer. Hver en tråd, og hvert et sting, får den bedste beskyttelse.

I en normal vaskemaskine når mindre end en tredjedel af dit vaskemiddel helt ind til tøjets fibre. Med ÖKOMix blandes vaske- og skyllemiddel med vand, før det sprøjtes ind i tromlen. En vaskemaskineteknologi der sikrer den mest grundige og perfekte vask.

ÖKOPower er det daglige vaskeprogram til alle dine behov. Vask tøj på kun 59 min. med perfekte resultater og mindre energiforbrug. Det er ideelt til daglig brug med perfekt ydeevne og bæredygtighed.

ProSense technology vejer automatisk hver fyldning. Sensorer justerer vasketiderne præcist og sikrer optimal vask. Dit vasketøj er friskt og som nyt, og du sparer vand og strøm.

DirectSpray optimerer vandforbruget. Det overbruser dit tøj under vasken, så det vaskes mere jævnt. Det giver bedre ydeevne og sikrer, at forblandet vaske- og skyllemiddel fordeles bedre.

Denne AEG vaskemaskiner benytter damp til at opfriske tøjet. De korte, skånsomme dampprogrammer fjerner lugte og reducerer krøl. Eller du kan afslutte programmet med skånsom damp, så du næsten undgår strygning.

Med den nye, energieffektive ÖKOInverter-motor får du effektivitet, holdbarhed og suveræn ydeevne, på alle vaskeprogrammer.

Energiklasse: B
Kapacitet (Kg): 8.00
Omdrejninger pr. min: 1600
Motortype: Kulfri
Resterende fugtighed: 44
Skjul beskrivelse
Støjniveau ved centrifugering (dB(A))76
Støjniveau ved vask (dB(A))51
Vægt 73,5 kg
Timer-indstillingsegenskaber Tidsnedsættelse med timer
Særlige programmer: Bomuld, syntetiske stoffer, vaskes i hånden, sportstøj, jeans
Specifikationer
Energiklasse
  • B
Omdrejninger
  • 1600
Kapacitet (Kg)
  • 8

Relaterede produkter