Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SIEMENS CT636LES6 Indbygningskaffemaskine

Produktdatablad

Kaffemaskiner - Indbygning

4242003703595
12.795,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Siemens iQ700 CT636LES6 Fuldautomatisk indbygningskaffemaskine metallic


  Indbygget fuldautomatisk espressomaskine med Home Connect for perfekt kaffenydelse og komfort. Mindre bitter smag i den ekstra stærke kaffe. aromaDouble Shot kværner kaffen to gange.

  For ekstra stærk kaffe og dejlig aroma - aromaDouble Shot funktionen er at bryggeenheden kværner to gange og bryggeprocessen giver dermed den bedste aroma. Den korte kontakt tid mellem vand og kaffe mindsker bitter eftersmag, for at sikre at kun det bedste fra kaffebønnerne kommer ned i koppen, hvilket egner sig til mange kopper og den mest intense aroma.

  Ren nydelse. Sådan er det. autoMilk Clean renser mælkesystemet helt automatisk - alle, der har en passion for virkelig god, aromatisk kaffe vil gå langt for at brygge den til perfektion, men ikke så langt, at de har lyst til at rengøre mælkesystemet regelmæssigt. Derfor har Siemens udviklet autoMilk Clean. Dette fuldautomatiske damprengøringssystem rengør kaffemaskinen efter brug. Det sikrer perfekt hygiejne, og du slipper for at rengøre mælkesystemet hver dag. Du undgår mælkerester, og får tid til at slappe af med en god kop kaffe.

  Førsteklasses keramisk kværn - ceramDrive. Altid friskmalet kaffe med ceramDrive, vores bedste kaffekværn i keramik for lang levetid. Det unikke design af kværnen sørger for at kaffebønnerne kan males forskelligt, så du får maksimal aroma fra hver bønne. Du kan også vælge malingsgraden, der passer til din individuelle smag.

  Den intelligente coffeeSensor System tilpasser automatisk kværnetiden til bønnesorten, der males, så du altid får den perfekte mængde til din foretrukne kaffe. Forskellige sorter af bønner har forskellige egenskaber som størrelse, fugtighed og olieindhold. Den intelligente coffeeSensor System tilpasser automatisk kværnetiden til bønnesorten, der males, så du altid får den perfekte mængde til din foretrukne kaffe.

  oneTouch: Espresso, kaffe, cappuccino eller latte macchiato ved ét tryk på en knap. Uanset hvilken kaffespecialitet du vil lave, tillader denne funktion dig at tilberede din favorit drik, så som cappuccino, ved ét tryk på en knap.

  • Effekt Watt: 1600 W
  • Farve: metallic
  • Mærke: Siemens
  • Bredde: 59.4
  • Dybde: 38.5
  • m/Home Connect
  • keramisk kværn/ceramdrive
  • espresso/cappuccino/latte macchiato