Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Liebherr Køle- og fryseskabe og vinskabe

Liebherr køle- og fryseskabe hos Lindved El A/S i Vejle


Liebherr køleskabe, frysere, køleskabe med fryser og vinskabe, er for dig, der gerne vil have ekstra høj kvalitet. Liebherr hvidevarer har et moderne design, praktisk betjening og de forbruger kun lidt strøm og skåner på den måde miljøet. Liebherr sparer på forbruget – ikke ydelsen!

Med Liebherrs BioFresh-teknologi forbliver frugt og grøntsager, kød, fisk og mælkeprodukter friske - BioFresh-teknologien gør at vitaminer og mineralske stoffer opbevares ved den rigtige temperatur og den ideelle luftfugtighed.

Med Liebherr NoFrost-teknologien hører afrimning fortiden til. Skuffer med gennemsigtig front muliggør et hurtigt overblik over varer og kan bekvemt tages ud på de letbevægelige teleskopudtræk.

Uanset om du kigger efter et indbygnings- eller fritstående køleskab, fryser eller kombineret, så har vi et stort udvalg af Liebherr både i butikken og her på shoppen. Vi vejleder og rådgiver hver dag kunder og finder du ikke det du mangler, så tøv ikke med at kontakte os. Kontakt os i dag på ☎ 75 85 15 11 eller kig ind i butikken på Lindevej 4 i Vejle.


Fritstående Liebherr køle- og fryseskabe


Uanset om du gerne vil have et klassisk hvidt køleskab eller i elegant køleskab med fryser i rustfrit stål, har vi et stort udvalg af Liebherr hvidevarer. De fritstående apparater fra Liebherr giver dig ikke kun et stort udvalg med hensyn til design, de forskellige detaljer i det indvendige rum giver dig også en helt anden køle- og fryseoplevelse hjemme.
Alle modeller understøtter dig i den daglige opbevaring af dine madvarer takket være mange funktioner og udstyr af høj kvalitet.


Indbygningskøle- og fryseapparater


Takket være innovative teknologier samt et bredt nichetilbud integreres Liebherr indbygningskøle- og -fryseapparater ind i alle køkkener enten med dør-på-dør-system, glidesystem eller med dekorpanel. Liebherr-køleapparater har et lavt energiforbrug. SoftSystem-lukkemekanismen sørger for en kontrolleret lukning af døren, selv når den er fuld belastet.


Vinskabe fra Liebherr


En vins temperatur påvirker dens egenskaber. For at faktorer som f.eks. temperatur, luftfugtighed og lys ikke påvirker vinkvaliteten, er et vinskab fra Liebherr optimalt egnet til opbevaring.

Klimaet i skabet sikrer tilstrækkelig høj luftfugtighed, vinen beskyttes mod UV-lys samt vibrationer. Derudover kan temperaturen reguleres individuelt – afhængigt af, om flaskerne er beregnet til at blive drukket snart eller til langtidsopbevaring.