Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019

Silverline emfang

Silverline emhætter hos Lindved El i Vejle


Emhætten er en vigtig del af dit køkken. Den skal sørge for at lugt, røg, os og ikke mindst damp/fugt fjernes fra køkkenet. Udover at fjerne skadelige partikler fra inde-miljø, skal det også være behageligt at være der og i det hele taget muligt at føre en normal samtale, mens du laver mad. Derfor er det er ekstra vigtigt at købe et emfang med et lavt lydniveau.

Når du skal vælge emhætte til køkkenet, skal du først finde ud af, hvilken type emhætte det skal være. Skal den hænge på væggen, skal den hænge ned fra loftet? Skal den være synlig og et designelement i jeres køkken, eller skal den bare virke, men ellers være gemt væk i loftet, overskabet eller bordet?

Hos Lindved El i Vejle, har vi et stort udvalg af Silverlines emhætter og vi vejleder og rådgiver hver dag kunder i butikken og på telefonen – vi ved at det kan være svært at vælge både type og design. Kontakt os i dag på 75 85 15 11 eller kig ind i butikken på Lindevej 4 i Vejle.


Silverlines emhætter


Silverline har et stort udvalg af emhætter, som netop passer til dine ønsker og behov. Det store udvalg betyder, at du frit kan vælge mellem de traditionelle og moderne emhætter, og sætte dit helt eget særpræg i køkkenet. Fælles for alle vores emhætter er, at vi hos Silverline aldrig går på kompromis med emhætternes høje funktionalitet og kvalitet.

Vi tilbyder funktionelle løsninger, som lever op til enhver køkkenindretning og struktur. Udvalget indeholder løsninger, som vægemhætter, frithængende emhætter, bordemhætter, loft integrerede emhætter samt traditionelle emhætter –kun fantasien sætter grænser for vores løsninger.

Stiller du større krav? Så vil yderligere funktioner, som fjernbetjening til styring af emhætterne, touch, fluorence belysning, kantsug system og LED-teknologi være med til at indfri dine krav og hjælpe dig med, at finde den ideelle emhætte som matcher netop dine behov.

Vælg den rigtige emhætte til jeres køkken. Man kan kigge på effekt og lydniveau, man kan vælge farve og størrelse. Man kan vælge emhætte med intern eller ekstern motor. Skal den være til aftræk eller med kulfilter? Skal emhætten smigskæres til at passe til et skråt loft? Skal der vælges ekstra langt skorstensrør, til et ekstra højt loft?

Ring til os i dag på 75 85 15 11 – hos Lindved El har vi mange års erfaring i rådgivning og montering af emhætter og emfang. Leder du efter en bestemt emhætte fra Silverline som du ikke kan finde her i shoppen, så kontakt os endelig!
< 1 2 >