Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Cylinda K3285XRFHE Køleskab, 186 cm

Produktdatablad

Køleskab

7392186324203
6.149,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Cylinda K3285XRFHE Køleskab, 186 cm


  Køleskab med en kapacitet på 390 liter. Dual flow teknologi for jævn køling og optimal luftfugtighed. Tilpasset opbevaring til grøntsager samt fisk og kød. Praktisk LED-belysning. Flot stål look.

  Cylinda K3285XRFHE er et køleskab i rustfrit stål med høj kapacitet, stil og ydeevne, for at holde dine friske råvarer friske og let tilgængelige. Med avanceret Dual flow-teknologi og tilpassede opbevaringspladser giver dette køleskab optimale forhold for din mad.

  Optimal opbevaring af friske råvarer
  Med en generøs højde på 186 cm og en kapacitet på 390 liter har Cylinda K3285XRFHE plads nok til at rumme alle dine friske råvarer. Uanset om det er grøntsager, mejeriprodukter, kød eller drikkevarer, kan du stole på, at dette køleskab holder dem friske og let tilgængelige.

  Jævn køling og optimal luftfugtighed
  Køleskabet er udstyret med Dual flow teknologi, som fordeler kulden jævnt i hele skabet, hvilket giver optimale forhold for din mad. Derudover hjælper denne teknologi med at opretholde den rette luftfugtighed, hvilket hjælper med at forhindre dehydrering og bevarer kvaliteten af ??maden i længere tid.

  Fleksibel opbevaring med tilpassede rum
  Cylinda K3285XRFHE køleskabet har fire justerbare hylder, der giver dig fleksibilitet, når det kommer til at organisere dine friske råvarer. Derudover har den en specialtilpasset grøntsagsboks og en køleboks til optimal opbevaring af fisk og kød. Du kan nemt tilpasse rummene til dine behov og holde orden på dine varer.

  Smarte funktioner for bekvemmelighed
  Køleskabet har praktisk LED-belysning, der giver en klar og energieffektiv belysning, så det er nemt at finde det, du skal bruge. Den har også plads til op til fire større flasker, hvilket gør det praktisk at opbevare drikkevarer og opbevare dem kølige.

  Stilfuldt design med sikkerhed i fokus
  Med sit design i rustfrit stål og den højrehængte, genhængende dør med et robust metalhåndtag, bringer Cylinda K3285XRFHE køleskabet ikke kun et elegant og moderne touch til dit køkken, men også en pålidelig konstruktion. Døralarmen advarer dig, hvis temperaturen er for høj til at beskytte dine friskvarer og sikre dens holdbarhed.  Kapacitet køl (ltr): 390
  Højde (cm): 186
  Bredde (cm): 59.5
  Vendbar dør: Ja
  Energiklasse: E
 • Specifikationer
  Bredde cm
  • 59.50
  Farve
  • Rustfrit Stål
  Energiklasse
  • E
  Højde cm
  • 186.00
 • Cylinda K3285XRFHE Køleskab energimærkning

Relaterede produkter