Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

CANDY CSOE C8TE-S Kondenstørretumbler

Produktdatablad

Tørretumbler

8059019035994
3.446,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Candy CSOE C8TE-S Kondenstørretumbler


  Kondens, 8 Kg, Energiklasse B, Hvid, Avanceret fjernbetjening og ekstra indhold med app - en vaskemaskine der er værd at kigge nærmere på!

  Med hOn appen kan du få adgang til en liste med mere end 40 programmer, der giver dig mulighed for hurtigt at få det bedste tørre niveau for dit tøj. Derudover kan du organisere din rutine ved at gemme dine mest brugte tørreprogrammer og konfigurere påmindelser om slutningen af tørringen.

  Snap&Dry
  Med Snap&Dry-funktionen bliver dit vasketøj endnu nemmere! Efter endt vask skal du blot tage et billede af dit våde tøj i tromlen og finde ud af, hvilket der er det bedste og hurtigste tørreprogram. På denne måde kan du spare tid og penge.

  Energieffektivitetsklasse
  Energieffektivitetsklassen er i klasse B, hvilket betyder, at den har en god ydeevne.

  Maksimal fleksibilitet
  Takket være Start Delay-funktionen kan du forsinke starten af programmet op til 24 timer. Udskyd det i løbet af natten for at spare energiomkostninger eller programmer det, når det passer dig.

  Spar penge og pas på miljøet
  Du kan tørre selv et lille stykke vasketøj, alt fra 1 kg op til den maksimale belastning, uden at spilde energi og med optimal beskyttelse af dit tøj. Candy har en perfekt løsning til dig: Kilo Detector, en funktion, der tillader besparelser på op til 70 % på energi, tid og penge med specielle vægtsensorer, der stopper cyklussen automatisk, når den ønskede tørhedsgrad er nået.

  App
  Fuldt Wi-Fi tilsluttet og takket være simply-Fi appen tilbyder den dig en bred vifte af smarte funktioner såsom fjernbetjening, tørretips og check-ups.

  Reducer folder
  Stryg på halv tid takket være Super Easy Iron-funktionen. En smart sensor, der registrerer det rigtige fugtniveau og en speciel vekslende tromlebevægelse reducerer rynker og sammenfiltringer. Derudover fungerer den også godt til uldtøj.

  Uldtøj
  Din nye tørretumbler ved, hvordan den skal håndtere dit uldtøj med temperaturkontrol og speciel tromlebevægelse. Det betyder, at du ikke behøver at frygte at beskadige dine mest sarte genstande: Indstil blot uldprogrammet, godkendt af Woolmark, og tørretumbleren vil forhindre pilling ved at begrænse friktionen mellem tøjet og omhyggeligt kontrollere temperaturen.  8 kg kapacitet
  Wi-Fi tilslutning
  Udskudt start
  Energiklasse B
 • Specifikationer
  Farve
  • Hvid
  Energiklasse
  • B
  Kapacitet (Kg)
  • 8
 • Candy CSOE C8TE-S Kondenstørretumbler | Energilabel

Relaterede produkter