Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SCANDOMESTIC FB 200 D Fryseboks MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Fryseboks

5704704018785
2.999,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Scandomestic FB 200 D Fryseboks


  Praktisk kummefryser, der trods sin størrelse har en kapacitet på hele 199 liter. Boksen har en kraftig isolering som sikrer effektiv frysning med lave driftsomkostninger og indfrysningskapacitet på 9 kg/24 timer. FB 200 D er ideel til mindre husstande eller som supplement til fryseopbevaring. Udover at fryseboksen giver stor og fleksibel kapacitet, er den også nem at betjene og let at rengøre.

  Kummefryseren har en "to i en" funktion, som betyder at fryseren kan køre i et temperaturspænd på -24°C til + 5°C, således fryseren også kan laves om til et kølerum.

  Kummefryseren kan stå i tørre omgivelser ned til -15°C, hvilket er optimalt, hvis den f.eks. skal stå i en garage. Integreret energibesparende LED lys i låget, giver et godt overblik i boksen. Temperaturen justeres nemt på det manuelle panel på fronten.

  Kummefryseren er hvid udvendigt med Integreret håndtag i siden og i front, hvilket fuldender designet. Når fryseren er lukket giver den også en ekstra og god arbejdsplads med det slidstærke vippelåg.

  Fryseren har på forsiden en fordelagtig afløbsstuds, som kan åbnes for enkel tømning af tø vandet ved afrimning. Det er på samme måde nemt at lukke rengøringsvandet ud, efter rengøring


  Der medfølger 2 flytbare trådkurve som er handy og gør det nemt for dig at kategorisere eller arrangere dine madvarer som det bedst passer dig. Ekstra kurve kan købes som tilbehør hvis der ønskes flere end der medfølger ved købet.

  TIP
  Det er en god ide at stille fryseren så køligt som anvisningen tillader, da hver grad du sænker rumtemperaturen, sparer mellem 2-5 procent på fryserens energiforbrug.  199 liter frys
  HxBxD: 83,5 x 82,3 x 55,5 cm
  Kan tåle rumtemperatur ned til -15 °C
  Energiklasse D  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • D
 • Scandomestic FB 200 D Fryseboks, energilabel | Lindved El

Relaterede produkter