Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Husqvarna QB6147W Opvaskemaskine til indbygning

Produktdatablad

Opvaskemaskine

7332543975129
5.799,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Husqvarna QB6147W Opvaskemaskine til indbygning


  Vil du gerne have en opvaskemaskine med stor kapacitet og som samtidig sparer på vand og energiforbrug? Så er Husqvarna QB6147W 7000 GlassCare opvaskemaskinen et rigtig godt valg! Opvaskemaskinen kan rumme op til 14 kuverter på én gang, hvilket reducerer behovet for at køre flere omgange og sparer både tid og energi. Opvaskemaskinen er ideel til den store familie, der gerne vil spare på vand- og energiforbruget.

  MaxiFlex
  MaxiFlex-skuffen med de fleksible skillevægge, og den optimale dybde, gør det muligt at tilpasse skuffen til hvert enkelt emne, hvilket giver mulighed for effektiv og grundig rengøring af alt på én gang.

  Autosensor
  En af opvaskemaskinens store fordele er Autosensor-funktionen, som betyder, at den har evnen til at identificere snavsniveauet på opvasken og vælge det bedst egnede program til at rengøre den. Dette resulterer i en mere effektiv og tidsbesparende opvask, da maskinen tilpasser sig hver enkelt opvask og kun bruger det, der er nødvendigt for at rengøre den optimalt.

  SoftGrips-glasholdere
  SoftGrips-glasholderne i den nederste kurv i opvaskemaskinen giver ekstra beskyttelse af dine glas. Ved at holde glassene på plads og undgå kontakt med andre retter minimeres risikoen for skader under opvaskecyklussen.

  AirDry
  AirDry er en avanceret tørringsteknologi til opvaskemaskinen. I stedet for at bruge ekstra energi til at tørre opvasken, bruger AirDry en naturlig tørringsproces ved hjælp af luften i omgivelserne. Når opvaskecyklussen er afsluttet, åbnes opvaskemaskinens dør automatisk, hvilket skaber en luftstrøm, der tørrer opvasken effektivt og uden ekstra energiforbrug. Dette er en praktisk og miljøvenlig funktion, der giver dig tør og ren opvask på en hurtig og effektiv måde, samtidig med at energiforbruget i dit hjem holdes nede.


  Fleksibel og nem vask med LED-panel og senere startfunktion
  Opvaskemaskinen har et brugervenligt panel med symboler og LED-indikatorer. Med funktionen for senere start kan du indstille opvaskemaskinens starttidspunkt fra 1 til 24 timer.

  Vaskeprogrammer og ekstra funktioner
  Husqvarna 7000 GlassCare tilbyder en række forskellige programmer, herunder Eco, Auto og Machine Care, der passer til forskellige typer af vask. Derudover har den en række ekstra funktioner som ExtraHygiene, GlassCare og XtraPower.

  Ekstra skyllearm
  Opvaskemaskinen er udstyret med en ekstra skyllearmen i loftet, der fordeler vandet jævnt over opvasken for at opnå optimal rengøring og optimale resultater. Denne funktion gør opvasken nemmere og mere effektiv.

  QuickLift-kurven
  Højdejustering af den øverste kurv gør det nemt at tilpasse opvaskemaskinen til forskellige størrelser af tallerkener og glas.

  Opvaskemaskinen er udstyret med en AquaControl-indløbsslange og en fuld bund med flyder for at give ekstra sikkerhed mod potentielle vandlækager. Skulle der opstå en lækage, slukkes vandet automatisk, og en alarmfunktion aktiveres.

  Antal kuverter: 14
  Bestikbakke: Ja
  Lydniveau dB(A): 42
  Energiklasse: D
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • D
  Bredde cm
  • 59.70
  Højde cm
  • 81.80
  Kuvertantal
  • 14
 • Husqvarna QB6147W Opvaskemaskine til indbygning | Lindved El | Energimærke

Relaterede produkter