Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Husqvarna QB6374I Opvaskemaskine til integrering, 15 kuverter

Produktdatablad

Integrerbar opvaskemaskine

7332543975204
8.999,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Husqvarna QB6374I Opvaskemaskine til integrering, 15 kuverter


  Rummelig fuldt integreret opvaskemaskine med plads til 15 standardkuverter. Med Husqvarna opvaskemaskinen, får du en top klasses opvaskemaskine med mange funktioner - her kan du forvente rene tallerkner og skinnende glas. Opvaskemaskinen har energimærke C og er meget energivenlig.

  Opvaskemaskinen er til dig, der vil have en rigtig god maskine, med et lavt energiforbrug!

  Hvert glas er vasket til perfektion
  GlassCare-systemet i den avancerede opvaskemaskine håndterer glas på en særlig måde under hele vaskeprocessen. Den unikke SoftGrip-funktion sikrer, at dine fingerglas med fodfod holdes fast på plads under hele programmet.

  MaxiFlex skuffe
  Tilpasset plads og nem rengøring med MaxiFlex. MaxiFlex-skuffen kan rumme bestik og redskaber i mange forskellige størrelser, uanset om de er store eller har en anden form. Fleksible skillevægge og maksimal dybde betyder, at den kan tilpasses. De fleste ting kan lægges i og vaskes på én gang.

  Fuld kontrol på et øjeblik
  Smart beam-on-gulv-teknologi giver dig fuld synlighed, selv om din opvaskemaskine er skjult bag en skabslåge. En rød lysplet projiceres på gulvet, når programmet er i gang, og skifter farve til grønt, når opvasken er færdig. Smidig og effektiv.

  Nem opsætning
  QuickSelect giver dig optimal kontrol over din opvaskemaskine. Vælg programtid med skyderen, og tilføj ekstra funktioner med et tryk på en knap. Lad derefter maskinen gøre resten. Få skræddersyet vask på et tidspunkt, der passer dig. Og skinnende ren opvask.

  Tørrer naturligt
  AirDry-teknologien åbner døren 10 cm automatisk i den sidste fase. Tørrer din opvask naturligt og er mere energieffektiv.

  Vasker kraftigt
  Oplev fantastiske resultater med SatelliteClean. Denne sprøjtearm har tre gange bedre dækning end standarden. Det skyldes, at den dobbelte roterende arm konstant ændrer sprøjtevinklen. Vandet når ud i alle hjørner. For en grundig rengøring.

  Antal kuverter: 15
  Bestikbakke: Ja
  Lydniveau dB(A): 42
  Energiklasse: C

 • Specifikationer
  Energiklasse
  • C
  Kuvertantal
  • 15
 • Husqvarna - Husqvarna QB6374I integrerbar opvaskemaskine 42db C

Relaterede produkter