Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

LIEBHERR FNe 5227 Plus Fryser med NoFrost, 277 liter

Produktdatablad

Fryseskab

4016803056072
11.999,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Liebherr FNe 5227 Plus NoFrost Fryser, 277 liter


  Fritstående fryser med NoFrost i enkel og klassisk kvalitet. Med den skinnende hvidlakerede overflade, passer en Liebherr særlig godt ind i stilrene omgivelser.

  I denne fryser får du NoFrost, Touch Display, SpaceBox og VarioSpace. Med 277 liter fryserum, er der plads til mad til hele familien.

  NoFrost
  Når du åbner dit fryserum, vil du se frosne fødevarer – men helt sikkert ikke is og rim. NoFrost beskytter fryserummet mod uønsket tilisning, som bruger meget energi og kan blive dyr. NoFrost betyder: Aldrig mere skal du bruge tid og arbejde på at afrime fryserummet, du får mere tid til andre ting – og sparer penge.

  SmartDeviceBox til eftermontering
  Vil du gerne være klar til fremtiden med Smart Home? Dit Liebherr hjælper dig gerne: Du kan eftermontere en SmartDeviceBox på dit Liebherr, som bringer det på internettet. SmartDeviceBoxen kan monteres i en håndevending og giver dig allerede i dag adgang til en hel verden af digitale muligheder.

  Touch-Display
  Med berøring: Med touch-displayet kan du nemt og intuitivt betjene dit Liebherr. Alle funktionerne er placeret overskueligt på displayet. Med et let tryk med din finger kan du for eksempel nemt vælge funktionerne eller kontrollere dit køleskabs aktuelle temperatur.

  Sokkelkoncept
  Skal dit køleapparat være effektivt og komfortabelt – men samtidigt også bæredygtigt? Så er et Liebherr som skabt til dig. For vores BluPerformance-teknologi gør det til en allrounder: Det giver ekstra meget volumen og køleydelse – men forbruger i den forbindelse særligt lidt energi. Og hør her: Du hører næsten ikke noget. For dit Liebherr er på trods af sin effektivitet ekstremt stille.

  SpaceBox
  Det er også plads til "det helt store" i din Liebherr: For en XL-kalkun eller den store iskage med flere etager har bare brug for mere plads. Til sådanne situationer har din Liebherr SpaceBox'en: Med den store højde på 250 mm har den ekstra meget plads, selv til store frostvarer. Og det hjælper dig med den fleksible forrådsbeholdning.

  FrostProtect
  Det er ikke alle fryseskabe, der står i et opvarmet rum – enkelte står også i kolde garager eller skur. Så er det godt, at din Liebherr ikke har problemer med kolde omgivelser: For alle komponenter er dimensioneret til omgivelsestemperaturer ned til -15 °C og garanterer en sikker drift.

  VarioSpace
  Vil du gerne lægge en iskage med flere etager sikkert på køl indtil sommerfesten? Det er ikke noget problem med dit Liebherr fryseskab: Det ved nemlig, at du af og til har brug for lidt ekstra plads. Med VarioSpace kan du ganske enkelt tage de enkelte fryseskuffer og glas-mellemhylderne derunder ud – og værsgo: Så er der ekstra plads i højden!


  Udvendige mål (H/B/D): 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
  Samlet volumen: 277 l
  Energieffektivitetsklasse: E
  Køleteknologi: NoFrost
  Netværksløsning: Kan eftermonteres
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • E
 • LIEBHERR - Liebherr fne5227-20 fryseskab 278 liter E

Relaterede produkter