Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

PHILIPS HR1832/00 Slowjuicer

Produktdatablad

Juicer

8710103642756
899,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Philips HR1832/00 Slowjuicer


  Råsaftcentrifuge i kompakt design fra Philips. Råjuicepresseren er lille og elegant og fylder kun lidt plads. Du kan placere den på køkkenbordet eller blot lægge den væk til opbevaring.

  Serveres direkte
  Med denne råjuicepresser kan du bruge dit eget glas (maks. 12 cm højde). Placer glasset under den indbyggede vandhane, og begynd at presse.

  Klem op til 1,5 liter ad gangen
  Du kan lave op til 1,5 liter juice ad gangen uden at tømme pulpebeholderen.

  Let at rengøre
  Slowjuiceren er nem at rengøre takket være QuickClean-teknologien. Med den indbyggede frugtkødbeholder og de glatte overflader kan du rengøre juicemaskinen til råjuice på kun et minut. Ofte sætter massen sig fast i sien og bliver svær at rengøre. Takket være den innovative QuickClean-teknologi er overfladerne på sien glatte, så du kan tørre fibrene af med en almindelig køkkensvamp.

  Indbygget pulpebeholder
  Alt frugtkødet samles op, hvor det skal være: i frugtkødbeholderen på denne Philips råjuicepresser. Det betyder, at du ikke længere behøver at fjerne papirmasse fra andre dele, f.eks. låget. Det runde design og de flade overflader uden nogen kroge og hjørner gør det nemt at få adgang til pulpen og gør beholderen meget nemmere at rengøre.

  Gennemsigtig pulpebeholder
  Oplev fornøjelsen af en interaktiv centrifuge med rå juice. Låget og pulpebeholderen er gennemsigtige, så du kan se, når frugten og grøntsagerne presses. Du kan også se, når beholderen er fuld, og du skal tømme den.

  Tud med drypstop
  Når den er aktiveret, forhindrer drypstoppet, at saften drypper. Drypstop-tudsen er meget nem at rengøre, da den er aftagelig og lavet af opvaskemaskineegnet materiale. I ét trin kan du forhindre, at saften drypper, og holde køkkenbordet rent.

  Effekt Watt: 500 W
  Antal hastighedsindstillinger: 1
  Farve: Sort