Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

GRAM FSI 401754 N/1 Integrerbart fryseskab MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Fryseskab

5709708229731
5.226,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
  • Beskrivelse

    Gram FSI 401754 N/1 Integrerbart fryseskab


    Fuldt integrerbart fryseskab på 197 liter. NoFrost for automatisk afrimning - rigtigt lækkert fryseskab fra Gram. Køkkenlåge monteres med glidebeslag.

    NoFrost
    Med NoFrost slipper du for besværlig afrimning af fryseren. Og ved indfrysning af fødevarer undgår du, at de fryser sammen i en stor klump takket være den kolde luft, som blæses rundt i skabet.

    TouchControl
    Den elegante TouchControl betjening gør det nemt at betjene skabet, og på displayet kan du se den indstillede temperatur. Desuden fortæller visuelle og akustiske alarmer dig, hvis f.eks. Temperaturen i skabet ændrer sig, eller hvis døren ikke er lukket.

    SuperFreeze
    SuperFreeze sikrer hurtig indfrysning af dine frostvarer, som dermed kan holde sige længere. Super Freeze funktionen er især vigtig ved indfrysning af større mængder fødevarer.

    Åben dør alarm
    Med åben dør alarm bliver du hurtigt opmærksom på, hvis døren til dit køleskab ikke er lukket rigtigt. Dermed undgår du, at kulden slipper ud, og at temperaturen i skabet bliver for høj med et højere energiforbrug til følge.

    Advarsel om for høj temperatur
    En alarm advarer dig, hvis temperaturen i skabet bliver for høj. Det giver dig mulighed for at reagere, inden dine fødevarer tager skade.

    EcoFunction
    Med EcoFunction kan du indstille temperaturen i skabet til en lavere temperatur end den optimale, som er + 5 °C i køl og -18 °C i frys. Hvis skabet ikke benyttes i en periode, reguleres temperaturen automatisk tilbage til den anbefalede for herefter at køre mest energirigtigt og økonomisk.

    LED belysning
    LED belysning giver dig et godt overblik over fødevarerne.

    Lang holdbarhed
    Inverter kompressor giver dig et lavere lydniveau. Kompressorens ydeevne tilpasses det aktuelle behov. Dette giver mindre slitage på kompressoren, som derfor holder længere.

    197 liter frys
    H x B: 177 x 54 cm
    Vendbar dør / NoFrost
    Energiklasse E


    4 års garanti på hvidevarer


    Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

    Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11

  • Specifikationer
    Energiklasse
    • E
  • GRAM - Gram FSI401754N/1 int. fryseskab E

Relaterede produkter