Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

GRAM KF 481864 FN/1 kølefryseskab, 230 ltr. Energimærke E

Produktdatablad

Køle/fryseskabe

5709708232038
5.032,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Gram KF 481864 FN/1 fritstående kølefryseskab, energiklasse E  Klassisk og stilrent Gram køle/fryseskab i hvid. Energiklasse E. Energivenlig LED belysning, FreshZone og Full NoFrost.

  • Energiklasse E
  • Rumfang i køl netto: 230 liter
  • Rumfang i frys netto: 94 liter
  • FreshZone og Full NoFrost
  • Produktmål HxBxD: 186x59,5x65 cm

  SafetyGlass
  Alle glashylder er i SafetyGlass. Det betyder, at de ikke kun er meget holdbare, men også brudsikre. Skulle du være så uheldig at tabe en hylde på gulvet, f.eks. i forbindelse med rengøring og den alligevel går i stykker, splintres den ikke i skarpe stykker.

  Elegant LED sidebelysning
  Med et LED panel i skabets side, får du et flot og effektivt lys i hele skabet. Desuden er LED lys både miljøvenligt og har lang holdbarhed.

  DualCooling
  Med DualCooling bevares den høje luftfugtighed i køleafdelingen, da køl og frys nedkøles separat. Derfor vil der heller ikke komme tør luft eller lugte fra fryseren til køleafdelingen. Den højere luftfugtighed gør, at f.eks. grøntsager holder sig friske og ikke udtørrer så hurtigt.

  Full NoFrost
  Full NoFrost er et ventileret kølesystem, som giver dig en ensartet temperatur i skabet, så du frit kan vælge, hvor fødevarerne skal placeres. Desuden slipper du for kondens og is på bagvæggen.

  Åben dør alarm
  Med åben dør alarm bliver du hurtigt opmærksom på, hvis døren til dit køleskab ikke er lukket rigtigt. Dermed undgår du, at kulden slipper ud, og at temperaturen i skabet bliver for høj med et højere energiforbrug til følge.

  Advarsel om for høj temperatur
  En alarm advarer dig, hvis temperaturen i skabet bliver for høj. Det giver dig mulighed for at reagere, inden dine fødevarer tager skade.

  FreshZone
  I FreshZone kan du med fordel opbevare friske fisk, fersk kød, mejeriprodukter og grøntsager. Den lave temperatur i FreshZone gør, at fødevarerne holder sig friske i længere tid.

  Placering i kolde rum
  Fryseren kan placeres i omgivende temperaturer helt ned til -15 °C. Det giver dig mulighed for at placeres fryseren i f.eks. sommerhus, garage, redskabsrum eller lign.

  Rummelighed
  XL modeller har en ekstra stor kapacitet, da de har et dybere kabinet. Både hylder og skuffer er ekstra store og giver dig god plads til dine fødevarer. Desuden har alle skuffer transparente fronter, som giver et godt overblik.

  TouchControl
  Den elegante TouchControl betjening gør det nemt at betjene skabet, og på displayet kan du se den indstillede temperatur. Desuden fortæller visuelle og akustiske alarmer dig, hvis f.eks. temperaturen i skabet ændrer sig, eller hvis døren ikke er lukket.

  SuperCool
  Med SuperCool funktionen, kan du hurtigt nedkøle hele køleskabet. Det er især en fordel, hvis større mængder fødevarer skal nedkøles på en gang.

  SuperFreeze
  SuperFreeze sikrer hurtig indfrysning af dine frostvarer, som dermed kan holde sige længere. Super Freeze funktionen er især vigtig ved indfrysning af større mængder fødevarer.

  EcoFunction
  Med EcoFunction kan du indstille temperaturen i skabet til en lavere temperatur end den optimale, som er + 5 °C. Hvis skabet ikke benyttes i en periode, reguleres temperaturen automatisk tilbage til den anbefalede, for herefter at køre mest energirigtigt og økonomisk.

  Vinhylde
  Store og små flasker ligger sikkert på den praktiske vinhylde, som desuden udnytter pladsen under glashylden. Vinhylden kan placeres i skabet, hvor det passer bedst.


  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • E
 • GRAM - Gram KF 481864 FN/1 Køl/Frys E 186x60 hvid

Relaterede produkter