Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Online salg af billige hvidevarer fra Bosch, Siemens m.fl.

Bosscom | Kabelbakker

I dag fokuseres der meget på design, indretning og eksklusivitet. Dette har indenfor kabelmanagement hidtil været et lidt overset kapitel. Dette har BOSSCOM nu ændret på. Ved at sammensætte lækkert design, ideelt materiale og intelligente kombinationer har BOSSCOM skabt det mest eksklusive alternativ til indfræsning af kabler i væggen. BOSSCOM har i dag udviklet 147 forskellige versioner, hvilket indebærer 7 farver, 7 bredder og 3 længder.

BOSSCOMS aluminiums kabelbakker er et produkt, som kan benyttes i flere forskellige sammenhænge: når man skal installere lamper, installere sin fladskærm eller har brug for at trække eksisterende kabler på en mere eksklusiv, flot og simpel måde. Skal man justere og ændre de allerede eksisterende kabelbakke versioner, gøres dette nemt ved at skære kabelbakken til i den ønskede længde. Skal man rundt om hjørner eller skarpe kanter kan dette også klares ved et 25 /45° cut (der vil i nær fremtid komme tilpassede hjørner og forlængerstykker i forskellige vinkler). Installeringen foregår nemt ved hjælp af de allerede forborede huller i bagstykket. Efter kablerne er placerede, klikkes fronten nemt på. Flottere og nemmere kan det ikke gøres.

Alle BOSSCOMs kabelbakker må ikke bruges i en fast installation herunder installation uden stik på kablet. Alu kabelbakkerne må alene bruges til simple installationer hvor kun brugen af færdigkonfektioneret (kabler med stik på) kabler må anvendes. Alu kabelbakken er at betragte som et simpelt tilbehørsprodukt.Det er også muligt at benytte BOSSCOMs nye DVD hylder som er speciale designet til brug med BOSSCOMs Alu kabelbakker. Kontakt os for at få information.