Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

WITT Connect2I Induktionskogeplade, 78 cm

Kogeplader

5707582933256
11.699,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
  • Beskrivelse

    Witt Connect2I Induktionskogeplade, 78 cm


    Med 6 kogefelter, er denne kogeplade større end de fleste. Kogepladen leverer hurtig opvarmning og stor præcision i madlavningen. Glasoverfladen er nem at holde ren. Kogepladens facetramme sikrer dig et stilrent udseende i køkkenet.

    Kogepladens bredde er 780 mm, og dybden er 520 mm.

    Trådløs
    Med trådløs betjening mellem kogeplade og emhætte har du ikke længere brug for at røre ved din emhætte eller lede efter fjernbetjeningen - kogepladen hjælper dig ganske enkelt.

    Intelligent styring
    Tænd din kogeplade, og din emhætte starter automatisk - når vandet koger, er din emhætte allerede i gang. Skru op for blusset, og emhætten følger med - altid på korrekt sugestyrke.

    Auto Re-Connect
    Når din kogeplade er blevet matchet med din emhætte, vil de altid huske hinanden. Hvis strømmen skulle gå, finder de automatisk hinanden igen, når strømmen er tilbage.

    Grillfunktion
    Grill indendørs på din kogeplade med grillfunktion og vores specialudviklede Witt grill plate! Funktionen justerer automatisk effekten til grillpladen, så risikoen for, at maden brænder på, minimeres. Grillpladen passer også til de fleste andre modeller med brofunktion.

    'Full black'-glas
    Vores kogeplader er påført en sort lak på undersiden, så glasset fremstår helt sort, hvilket giver dem et endnu mere eksklusivt udseende. På andre kogeplader er elektronikken ofte synlig. Den bekymring behøver du ikke have her, da teknikken er fuldstændig skjult.

    Serigrafiløst design
    Ved hjælp af den nyeste teknologi kan vi designe en kogeplade helt uden serigrafi. Kun on/off-symbolet kan ses. Du tænder for pladen, placerer kogegrejet hvor du har lyst, og den intelligente induktion guider dig gennem resten. Når kogepladen er slukket, er den helt sort, hvilket giver et eksklusivt udseende, der passer ind i ethvert køkken.

    Hvidt display
    Få en induktionskogeplade med smukt og elegant hvidt lys i displayet. Det hvide lys giver en særlig følelse af eksklusivitet og stilrenhed. Det påberåber sig ikke unødvendig opmærksomhed, men giver i stedet pladen et unikt kvalitetskendetegn.

    Koge- og tilberedningssensor
    Med en kogeplade fra Witt får du ikke blot en kogeplade, men en intelligent køkkenassistent", der overvåger tilberedningen, mens du bevarer det kølige overblik. Smelt chokolade eller smør på 42°C, lav en grydefuld simremad på 70°C eller hold kartoflerne i kog på 94°C - helt automatisk.

    Specifikationer:
    Antal induktionszoner: 6
    Udvidbare zoner: 1
    Ramme: Facetslebet


Relaterede produkter