Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

LIEBHERR CNef 3515-21 001 Køle-/fryseskab, fritstående

Produktdatablad

Køle/Fryseskab

4016803031710
11.495,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Liebherr CNef 3515-21 001 Køle-/fryseskab, fritstående


  Super flot og lækkert køle-/fryseskab fra Liebherr med 222 liter køl og 95 liter frost. Her får du meget for pengene - køle og fryseskabet har både NoFrost, DuoCooling, SuperFrost- og SuperCool-funktion, ja stort set alt man kan ønske sig af et køleskab - Liebherr er i en klasse for sig selv! Med børnesikring, dør- og temperaturalarm, sikrer du, at dit køleskab kører med optimale temperaturer hele tiden.

  NoFrost
  Med NoFrost-teknologien fra Liebherr sikres friskheden af dine madvarer i lang tid. Madvarer fryses med iskold, recirkuleret luft, og den luftfugtighed, der måtte opstå, ledes ud af skabet. Du behøver ikke længere sætte tid af til afrimning.

  DuoCooling
  Med DuoCooling får man to kølesystemer, hvilket betyder, at temperaturen i køle- og fryseskabet indstilles separat og uafhængig af hinanden. Luften i køl og frys veksler ikke mellem de to afdelinger, hvilket forhindrer udtørring af madvarer samt at lugte føres fra den ene afdeling til den anden.

  SmartSteel
  SmartSteel gør, at man ikke kan se fedtfingre så tydeligt, og det er særligt nemt at rengøre.

  Flaskehylde
  Til opbevaring af drikkevarer har flaskehylden en ligeså praktisk som elegant løsning. Her kan man på pladsbesparende vis opbevare flasker.

  SuperFrost-funktion
  Med SuperFrost-funktionen sikres en hurtig og energibesparende indfrysning af friske fødevarer. Temperaturen sænkes til -32 °C, hvorved de vigtige vitaminer bevares, og allerede frosne varer får en kuldereserve. Så snart indfrysningen er afsluttet, skifter SuperFrost-funktionen (efter maksimalt 65 timer) automatisk tilbage til normal drift.

  SuperCool-funktion
  SuperCool-funktionen sænker temperaturen i køleskabet til +2 °C i op til 12 timer - ideelt til hurtig afkøling af friske fødevarer.

  Døralarm
  Døralarmen høres efter 60 sekunder ved åbnet dør. Dette for at sikre den optimale beskyttelse af fødevarerne.

  Børnesikring
  Børnesikringen kan programmeres, så man forhindrer en utilsigtet frakobling af apparatet. Når børnesikringen er slået til, vises det med et symbol i MagicEye.

  Temperaturalarm
  Den optiske og akustiske temperaturalarm informerer omgående om uønskede temperaturafvigelser, f.eks. ved åbnet dør eller efter et strømsvigt.

  FrostSafe
  FrostSafe med ekstra høje, udtagelige og lukkede skuffer med transparent front skaber optimale opbevaringsforhold samt giver et hurtigt overblik over indholdet i skuffen.

  VarioSpace
  Fryseskuffer og hylder kan tages ud efter behov på modeller med NoFrost og SmartFrost. Det er sådan, det praktiske system, VarioSpace, virker. Herved kan selv de største kager opbevares i fryseskabet.

  Transparente grøntsagshylder
  De transparente grøntsagsskuffer giver et hurtigt overblik over indholdet i skuffen. De er desuden at nemme rengøre.

  Vendbar dør
  Apparaterne er fra fabrikken som standard højrehængslede, men størstedelen af Liebherr sortimentet kan omhængsles, hvilket giver dig optimale opstillingsmuligheder.

  SmartDevice
  På modeller med SmartDevice gør SmartDeviceBoxen det muligt at betjene apparatet via en computer eller en mobilenhed. SmartDevcieBoxen kan bestilles som ekstra tilbehør.

  Kapacitet køl (ltr): 222
  Kapacitet frys (ltr): 95
  Højde (cm): 181.7
  NoFrost: Ja
  Energiklasse: E
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • E
  NoFrost
  • Ja
 • LIEBHERR - LiebHerr CNef 3515-21 001 Køl/Frys Stål front, Nof

Relaterede produkter