Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SIEMENS SN43IW08TS Opvaskemaskine til indbygning MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Opvaskemaskine

4242003876787
4.400,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Siemens SN43IW08TS Opvaskemaskine til indbygning  Opvaskemaskine med brugerdefineret knap-indstillinger, kan tilsluttes Wi-Fi og betjenes via smartphone eller stemmekontrol. I opvaskemaskinen er der plads til 12 kuverter og har bestikkurv.

  Sæt farten op med varioSpeed. Få opvasken klaret på den halve tid. Tryk på knappen eller brug appen for at aktivere varioSpeed.
  Højdejusterbar overkurv skaber plads til ekstra stort service.
  Home Connect – styr din smarte opvaskemaskine, uanset hvor du befinder dig.
  Nemt programvalg og start via Home Connect appen.
  Fjernovervågning: Altid et nemt overblik over opvaskemaskinens status.


  Home Connect er fremtidens innovation
  Med Siemens Home Connect-appen kan du nu overvåge, betjene og kommunikere med dine Siemens hvidevarer, hvor som helst og når som helst, uanset hvor du er. Når servicet er rent og tørt, sender Home Connect appen dig en push-meddelelse. Eller hvis den er ved at løbe tør for salt eller afspændingsmiddel, får du også besked.


  Halver opvasketiden med varioSpeed
  Op til dobbelt så hurtigt, lige så grundigt rent og tørt. Med varioSpeed aktiveret reduceres opvasketiden. Sæt farten op med varioSpeed. Få opvasken klaret på den halve tid. Tryk på knappen eller brug appen i Home Connect for at aktivere varioSpeed, uanset hvor du er.


  Nemt programvalg og start via Home Connect appen
  Med Home Connect appen kan du nemt vælge programmer og funktioner, og starte opvaskemaskinen, uanset hvor du er. Så er dit service rent, når du har brug for det.  Easy Start
  Easy Start gør betjening af opvaskemaskinen til en leg. Alt, du skal gøre, er at anvende Home Connect-appen og besvare nogle få spørgsmål om vaskepræference og hvad, der skal vaskes op. Derefter bliver det ideelle program anbefalet, og du kan starte det med appen.


  aquaStop
  aquaStop beskytter mod vandskader, uanset om det handler om en lækkende slange eller utætheder i maskinen.


  Autoprogrammet klarer opvasken
  Når autoprogrammet er i gang, vurderer en sensor, hvor snavset vandet er, og kontrollerer, hvornår og hvor meget rent vand der skal tilsættes, ud over at optimere opvasketemperaturen. På denne måde justerer din opvaskemaskine sine egne indstillinger, for at give de bedst mulige resultater uden nogen anstrengelse fra dig.


  Effektiv, stille og med lang levetid - iQdrive
  Lavere energiforbrug med samme ydelse, korte programtider med optimale resultater og altid stille uanset program - det er fordelene ved iQdrive-motoren. Da der ikke er kul i motoren slides den stort set aldrig.


  intensivZone
  intensiveZone giver det bedste opvaskeresultat for gryder og pander. Det ekstra høje spuletryk og en øget temperatur, klarer selv de mest genstridige gryder og fade.


  Overkurven kan justeres i højden
  Den øverste kurv kan let justeres. Praktisk hvis der pludselig skal høje vinglas i overkurven, eller store tallerkner i underkurven.


  Favorit-knappen gør din opvaskemaskine endnu mere personlig
  Dine personlige favoritter med ét enkelt tryk. Favorit-knappen gør din opvaskemaskine endnu mere personlig. Indtast blot din mest anvendte kombination af opvaskeprogram og indstilling. Du kan herefter starte maskinen med ét enkelt tryk på knappen eller via Home Connect-appen.


  Få det bedste ud af dine opvasketabs med doseringsAssistent
  Få maksimal ydelse ud af dine opvasketabs med Siemens doseringsAssistent. Opvasketabletten falder direkte ned i et lille rum, hvor en vandstråle rettes præcist i mod den, så den bliver hurtigere opløst. Dette sikrer, at opvaskemidlet bliver jævnt fordelt i hele maskinen, hvilket garanterer en optimal og skinnende ren opvask.


  12 kuverter
  Lydniveau 48 dB(A)
  varioSpeed - halver opvasketiden
  Energiklasse E


  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11

 • Specifikationer
  Energiklasse
  • E
  Kuvertantal
  • 12
 • Siemens SN43IW08TS Opvaskemaskine til indbygning | Energilabel

Relaterede produkter