Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

ASKO DBI5558MIKXXL.W Opvaskemaskine til indbygning

Produktdatablad

Opvaskemaskine

3838782647819
9.499,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Asko DBI5558MIKXXL.W Opvaskemaskine til indbygning


  Er du miljø- og energibevidst og vil spare på vandet og energien, er Askos opvaskemaskine perfekt! Brug Øko programmet til opvask med et almindeligt niveau af snavs. I denne XXL opvaskemaskine er der plads til 15 kuverter fordelt i 3 fleksible kurve.

  Askos XXL opvaskemaskiner har markedets største kapacitet. Den indvendige frihøjde på 58 cm giver plads til store tallerkener og høje glas. Det betyder også, at du kan fylde 40% mere i sammenlignet med en standardopvaskemaskine.

  Fleksible kurve - Flexiracks™ system består af robuste kurve i nylonbelagt stål, som nemt kan justeres i forskellige højder, afhængigt af hvilken type service du vasker. Den specielle holder til høje, smalle genstande som sutteflasker, vaser og flasker er kombineret med en speciel sprayzone, der sikrer, at vaskeresultatet på disse genstande altid er skinnende rent.

  Eksklusiv overkurv i stål som er fuldt fleksibel med nedfældelige pinderækker, foldbare vinrækker og Light Lock™ til lette genstande.

  Opvaskemaskinen har et program der renser maskinen, som sikrer, at alle vigtige dele rengøres grundigt. Brug programmet regelmæssigt sammen med et anbefalet maskinrensemiddel for at opnå det bedste resultat.

  Programmet Hygiejne vasker og skyller ved 70°C og er perfekt til sutteflasker, skærebrætter og glas til din hjemmelavede marmelade. Temperaturen er høj både i hovedvasken og i den sidste skylning.

  Turbo Combi Drying™ sikrer at opvasken er tør og afkølet med blæserassisteret dampudlukning i kombination med automatisk lågeåbning.

  Energieffektivitetsklasse: B
  Plads til antal kuverter: 15 stk
  Antal kurve: 3
  Størrelse: XXL (860 mm høj)
  Automatisk sæbedosering: Nej
  Installationstype: Til indbygning under bordplade
  Produkt linje: Logic - Simpelt top-betjeningspanel • Specifikationer
  Farve
  • Hvid
  Energiklasse
  • B
  Kuvertantal
  • 15
 • Asko DBI5558MIKXXL.W Opvaskemaskine | Energimærke

Relaterede produkter