Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

AEG KME761000B Mikro/kombiovn til indbygning

Produktdatablad

Mikroovn

7332543509546
6.495,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  AEG KME761000B Mikro/kombiovn til indbygning


  Kompakt varmluftsovn med mikrobølger og grill. Denne kompaktovn giver dig stor fleksibilitet og høj kapacitet. Kvalitetsovn i elegant, sort design i serien BlackLine. Den er touch betjent og har et stort display med indbygget kogebog, samt mange ovnfunktioner og programmer, så du aldrig er begrænset. Denne ovn kan klare det meste, og kan også kombineres med en skuffe underneden, og sættes sammen med en stor ovn.

  God smag på den halve tid
  En lækker ret - på den halve tid af en traditionel ovn. CombiQuick ovnen er den hurtigste vej til exceptionel smag. Den kombinerer varmluft og mikrobølgens hurtighed i én kompakt ovn. Nu er tid ingen hindring for smagen.

  Jævnt tilberedt overalt
  Med denne ovn er energieffektiv brug også effektiv tilberedning. Det nye system, Hot Air, får den varme luft til at cirkulere jævnt i hele ovnrummet. Det betyder at temperaturen kan reduceres op til 20%, hvilket sparer dig tid og energi.

  Spar plads uden at give køb på funktionalitet
  Med denne kompakte mikrobølgeovn kan du stege, grille, opvarme eller afrime enhver ret effektivt. Du får plads til at tilberede et væld af retter i et enkelt kompakt produkt.

  En hurtigere vej til at riste og gøre sprød
  Den højeffektive grill tager mindre tid end traditionelle ovne og vil riste, gøre sprød eller brune dine retter perfekt og præcist.

  Fantastiske gourmet retter med professionel hjælp
  Det store LCD display hjælper dig til at lave fantastiske gourmet retter med ovnens opskriftsfunktion. Ved automatisk at justere temperatur- og tidsindstillingerne til et bredt udvalg af retter, får du fuldt styr på din madlavning.

  Lav ovnlåge temperatur til sikker betjening
  Takket være IsoFront Plus, bliver ydersiden af ovnlågen ikke særlig varm - hvilket giver en sikker betjening.


  Kapacitet Ovnrum (Ltr): 43 liter
  Maks. mikrobølgeeffekt: 1000
  Timer: Ja
  Indbygningsbredde (cm): 56.00
  Indbygningsdybde (cm): 55.00

Relaterede produkter