Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

BOSCH WAXH2KB1SN Vaskemaskine, 10 kg

Produktdatablad

Vaskemaskiner

4242005307524
8.895,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Bosch WAXH2KB1SN Vaskemaskine, 10 kg


  Serie|8 i-DOS vaskemaskine med Home Connect og 4D vaskesystem med Intensive Plus giver perfekte vaskeresultater - helt automatisk. 10 kg og 1600 omdr/min.


  Sparer på både vand og vaskemiddel
  Vaskemaskinen klarer vasketøjet mere effektivt end nogensinde før med i-DOS, det automatiske doseringssystem. Du skal blot fylde vaskemiddel og skyllemiddel på maskinen én gang, og så måler i-DOS-sensorerne, hvor meget vand og vaskemiddel hver enkelt vask skal bruge, gang på gang. På denne måde sparer du både på vand og vaskemiddel og undgår at slide tøjet mere end højst nødvendigt.


  Perfekte resultater, selv når tøjet er meget snavset
  Bosch’s supereffektive 4D Wash-system føjer en helt ny dimension til vaskeprogrammet ved at kombinere direkte vandspray med en ekstra spin-vask for at sikre, at både vand og vaskemiddel udnyttes mest effektivt. Resultatet er perfekte resultater, selv når vaskemaskinen er helt fyldt. Hvis du har brug for et ekstra boost til tøj, der er meget snavset, skal du blot vælge 4D Wash System Intensive Plus-muligheden, der giver dig en endnu mere effektiv vask.


  Find det perfekte vaskeprogram, hver gang
  Det kan af og til være svært at vide, hvilket vaskeprogram, der passer til lige netop dit tøj. Det er både frustrerende kan betyde, at dit tøj ikke bliver ordentligt rent. Nu gør Bosch Home Connect-app det lettere end nogensinde før at klare enhver vask, takket være den intuitive Easy Start-funktion. Du skal blot vælge, hvilken slags tøj du vil vaske, og hvor snavset det er, og så klarer appen resten. Det giver dig perfekte resultater, hver gang.

  Klar vasketøjet, mens du er på farten
  Vaskemaskiner fra Bosch med Home Connect-appen giver dig fuld kontrol over dit vasketøj og mulighed for at styre din vaskemaskine direkte fra din smartphone, uanset hvor du befinder dig. Det betyder, at du kan klare vasketøjet, mens du er på farten, og bruge mere af din tid hjemme til at slappe af med familien.

  Motoren, der med garanti giver dig en vaskemaskine, der er både ultrastille og har en lang levetid
  EcoSilence Drive fra Bosch er så stille, at Bosch godt tør love, at du hurtigt vil glemme, at vaskemaskinen overhovedet er tændt. Den børstefri, energieffektive motor er superstille.


  Perfekte resultater på den halve tid
  I en travl hverdag kan små og store tidsbesparelser gøre en kæmpe forskel. Bosch vaskemaskiner med SpeedPerfect reducerer vasketiden med op til 65 %, uden at gå på kompromis med resultaterne. SpeedPerfect kan bruges med de fleste af Bosch vaskemaskiners programmer og med alle mængder og typer af vasketøj. Du kan f.eks. vælge Mix-programmet med SpeedPerfect og vaske op til 4 kg blandet vasketøj i dybden på kun 46 minutter.

  Renser særligt snavset tøj i dybden
  Intensive Plus renser særligt snavset tøj og store mængder tøj grundigere og helt i dybden - og det hele klares med et enkelt tryk på en knap.

  Justerer automatisk vandforbruget, så det passer perfekt til mængden af vasketøj
  ActiveWater Plus-teknologien sikrer helt rent tøj uden vandspild ved at justere vandforbruget automatisk, så det passer perfekt til mængden af vasketøj. De integrerede sensorer kan fornemme mængden af vasketøj og justerer automatisk vandforbruget, så det passer perfekt til både mængde og materialer. Det giver dig helt rent tøj uden vandspild. Det er godt for både pengepungen og miljøet.


  Mørkt tøj programmet til skånsom vask af mørke tekstiler som f.eks. jeans
  Undgå striber på det mørke tøj. Mørkt tøj kræver specielle vaske- og tørreprogrammer. Det gælder både for tøj i moderne materialer og mørke cowboybukser. Brug programmet mørkt tøj, hver gang der skal vaskes mørkt tøj, så holder det farven meget længere.


  Holder din tromle lugtfri og ren
  Hvor ofte er det nu lige, man skal rengøre tromlen i sin vaskemaskine? Hvis du også har lidt svært ved at huske det, hvorfor så ikke gøre livet lidt nemmere for dig selv med en praktisk påmindelse fra DrumClean-programmet, så din tromle altid fremstår lugtfri og ren. Efter 20 vaske ved 40 °C eller koldere temperaturer minder vaskemaskinen dig selv om det. DrumClean-programmet holder styr på rengøringen af din tromle, så du kan fokusere på de vigtigere ting i livet.


  Kapacitet (kg): 10
  Omdrejninger pr. min: 1600
  Motortype: Kulfri
  Energiklasse: B
  Energiforbrug pr. 100 vaskecykler (kWh): 59

 • Specifikationer
  Energiklasse
  • B
  Omdrejninger
  • 1600
  Kapacitet (Kg)
  • 10
 • Bosch WAXH2KB1SN Vaskemaskine | Energimærke

Relaterede produkter