Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SIEMENS SN45ZS49CE m. Zeolith Opvaskemaskine til indbygning

Produktdatablad

Opvaskemaskine

4242003865682
7.090,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Siemens SN45ZS49CE Opvaskemaskine til indbygning


  Fremragende opvaskemaskine med Zeolith-tørring, varioSpeed Plus, flexComfort-kurve og med højdejustering af overkurven. I den her opvaskemaskine har du også specielt område til skånsom opvask af sarte glas. 14 kuverter.

  varioSpeed Plus – klarer både opvaske- og tørreprocessen op til tre gange hurtigere end normalt.
  flexComfort kurve – optimal brugervenlighed, effektiv glasbeskyttelse og gør det let at fylde og tømme opvaskemaskinen.
  varioDrawer-topkurv – et ekstra fyldningsniveau til bestik, køkkenredskaber og mindre køkkenting.
  Med rackMatic kan overkurven højdejusteres i tre niveauer.
  Touchpoints: Markering af indstillinger, betyder fleksibel komfort når maskinen fyldes.

  Når det skal gå hurtigt - varioSpeed Plus
  Op til tre gange så hurtigt, lige så grundigt rent og tørt. Med varioSpeed Plus aktiveret reduceres opvasketiden. Tryk på knappen eller brug appen i Home Connect for at aktivere varioSpeed Plus, uanset hvor du er.

  flexComfort-kurve - nemt og hurtigt
  De nye flexComfort-kurve med elegant design giver dig meget frihed, når du skal fylde og tømme opvaskemaskinen. Uanset om der er tallerkener, gryder, kopper eller vinglas. Med de nye sikkerhedsfunktioner kan du nu placere dine fine glas i opvaskemaskinen uden at være nervøs for at de går i stykker.

  Plads til bestik, køkkenredskaber og espressokopper
  varioDrawer-topkurv giver dig et ekstra niveau i opvaskemaskinen. Med den specielle form giver den ikke bare plads til bestik, men også til grydeskeer, salatbestik og mindre servicedele, som f.eks. espressokopper.

  Nem højdejustering af overkurven
  rackMatic-systemet i den øverste kurv kan let justeres i tre niveauer, også selv om kurven er fuld. Praktisk hvis der pludselig skal høje vinglas i overkurven, eller store tallerkner i underkurven, klem på de to håndtag i hver side, og kurven hæves let og enkelt.

  Touchpoint - fleksibel komfort
  Opvaskemaskiner fra Siemens har ikke bare et førsteklasses design. Markeringer i blåt i opvaskemaskinen gør, at du kan se alle mulige kurvindstillinger med det samme. Store gryder kan stakkes på et øjeblik, så opvasken bliver hurtigere færdig. Vin- og champagneglas står betydeligt mere stabilt.


  Innovativ og effektiv tørring - Zeolith-tørring
  Zeolith-tørring tørrer dit service særdeles hurtigt og effektivt. Zeolith er et naturligt mineral, som kan absorbere fugt og omdanne det til varme. Denne varme sendes rundt inde i maskinen og tørrer servicet hurtigt og energieffektivt - også plastik.


  Nemt programvalg og start via Home Connect appen
  Med Home Connect appen kan du nemt vælge programmer og funktioner, og starte opvaskemaskinen, uanset hvor du er. Så er dit service rent, når du har brug for det.


  Hold øje med, hvad opvaskemaskinen er i gang med
  Du kan overvåge din Siemens opvaskemaskine med Home Connect, uanset hvor du befinder dig. Du behøver derfor ikke at tjekke maskinen flere gange blot for at se, om den er i gang.


  Vælg det ideelle opvaskeprogram via Home Connect appen - Easy Start
  Easy Start gør betjening af opvaskemaskinen til en leg. Alt, du skal gøre, er at anvende Home Connect-appen og besvare nogle få spørgsmål om vaskepræference og hvad, der skal vaskes op. Derefter bliver det ideelle program anbefalet, og du kan starte det med appen.


  Få besked, når du er ved at løbe tør for tabs
  Tab-tælleren er både smart og nem. Du skriver blot en besked i din Home Connect-app, når du køber tabs til opvaskemaskinen, så kan du altid se på din smartphone, hvor mange tabs, du har tilbage, også når du ikke er hjemme. Hvis du er ved at løbe tør, sender Home Connect-appen dig en notifikation, så du husker at købe nye forsyninger.


  Autoprogrammet klarer opvasken, sæt blot servicet i maskinen, så klarer den resten
  Når autoprogrammet er i gang, vurderer en sensor, hvor snavset vandet er, og kontrollerer, hvornår og hvor meget rent vand der skal tilsættes.


  aquaStop beskytter mod vandskader
  aquaStop beskytter mod vandskader, uanset om det handler om en lækkende slange eller utætheder i maskinen.

  Effektiv, stille og med lang levetid - iQdrive
  Lavere energiforbrug med samme ydelse, korte programtider med optimale resultater og altid stille uanset program - det er fordelene ved iQdrive-motoren. Da der ikke er kul i motoren slides den stort set aldrig.


  Få det bedste ud af dine opvasketabs med doseringsAssistent
  Få maksimal ydelse ud af dine opvasketabs med Siemens doseringsAssistent. Opvasketabletten falder direkte ned i et lille rum, hvor en vandstråle rettes præcist i mod den, så den bliver hurtigere opløst. Dette sikrer, at opvaskemidlet bliver jævnt fordelt i hele maskinen, hvilket garanterer en optimal og skinnende ren opvask.


  Antal kuverter: 14
  Bestikbakke: Ja
  Lydniveau dB(A): 42
  Energiklasse: C
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • C
  Kuvertantal
  • 14
 • Siemens SN45ZS49CE Opvaskemaskine til indbygning | Energimærke

Relaterede produkter