Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

LIEBHERR FNc7277 Fryseskab med NoFrost, 363 liter

Produktdatablad

Fryseskab

4016803056218
18.995,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Liebherr FNc7277 Fryseskab, 363 liter  Fritstående hvid Liebherr fryser med NoFrost og EasyTwist-Ice. Her får du en fryser i høj kvalitet med masser af detaljer og en fryser som du aldrig skal afrime.


  NoFrost
  NoFrost beskytter fryserummet mod uønsket tilisning, som bruger meget energi og kan blive dyr. NoFrost betyder: Aldrig mere skal du bruge tid og arbejde på at afrime fryserummet, du får mere tid til andre ting – og sparer penge.


  SmartDeviceBox til eftermontering
  Vil du gerne være klar til fremtiden med Smart Home? Dit Liebherr hjælper dig gerne: Du kan eftermontere en SmartDeviceBox på dit Liebherr. SmartDeviceBoxen kan monteres i en håndevending og giver dig allerede i dag adgang til en hel verden af digitale muligheder.


  Touch & Swipe-Display
  Med touch & swipe-displayet kan du betjene dit køleskab intuitivt og legende let. Vælg funktioner som „SuperCool“ på farvedisplayet ved at trykke på og stryge over dem med fingeren. Det er lige så let at regulere temperaturen. Og når displayet ikke betjenes aktivt? Så viser det den faktiske temperatur.


  White
  Enkel og klassisk kvalitet: Med sin skinnende hvidlakerede overflade passer en Liebherr særlig godt ind i stilrene omgivelser – og er altid tidløs elegant. Den hvide overflade er robust og nem at rengøre. Dermed holder din Liebherr sig lige så elegant som dig selv gennem mange år.


  EasyTwist-Ice
  Sommerdag eller festdag: Med EasyTwist-Ice kan du nemt og hurtigt lave et forråd af isterninger – helt uden tilslutning til vandnettet. Du skal blot fylde vand i tanken, lade det fryse og løsne de færdige isterninger med en enkelt drejning - så er du parat til at servere kolde drinks. EasyTwist-Ice er nem at gøre rent og sørger altid for en hygiejnisk fremstilling af isterninger.


  EasyOpen
  Kender du det? Du mærker, at du har glemt en fødevare, efter at have lagt indkøb i fryseskabet – og må trække kraftigt for at åbne døren igen. Det sker ikke for dig med Liebherr: Takket være EasyOpen kan døren komfortabelt og nemt også åbnes flere gange efter hinanden.


  Ydre dimensioner: højde / bredde / dybde 185,5 / 69,7 / 76 cm
  Samlet volumen: 363 l
  Støjniveau: 35 dB
  IceMaker: Nej
  Netværksløsning: Kan eftermonteres
 • Specifikationer
  Farve
  • Hvid
  Energiklasse
  • C
  NoFrost
  • Ja
 • Liebherr FNc 5277 Fryseskab | Energilabel

Relaterede produkter