Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

ELECTROLUX EO90PCK1 Indbygningsovn med damp, MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Ovn til indbygning

7332543976225
9.998,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Electrolux EO90PCK1 Ovn til indbygning


  Den flotte sorte Electrolux ovn er med damp, stegetermometer, hurtigstart og pyrolyse. En rigtig lækker ovn til dig der gerne bare vil have lidt mere....

  Ovn med damp giver sprød skorpe
  Med SteamCrisp® tilføjer ovnen fugt til tilberedningsprocessen, hvilket betyder, at maden tilberedes ved lavere temperaturer og ikke tørrer ud. Det giver en gylden, sprød skorpe og en saftig kerne.

  Tilberedning med præcision
  Takket være madlavningstermometeret får du perfekte resultater hver gang. Den overvåger tilberedningsprocessen ved at måle madens indre temperatur. Den giver dig endda besked, når maden er tilberedt til den ønskede temperatur, og slukker.

  Touch display - intuitivt og funktionelt med alt lige ved hånden
  TFT-ovnen med touch-display gør det nemt at justere tid og temperatur, uanset om du bager muffins eller tilbereder laks. Den giver dig den teknologi og hjælp til at tilberede de lækre retter, du elsker, og du får den hjælp, du har brug for.

  Spar tid med hurtig opvarmning
  Med den hurtige genopvarmningsfunktion er ovnen klar, når du er klar. Den har kortere opvarmningstid sammenlignet med konventionel opvarmning, så du kan gøre de ekstra øjeblikke til mere uforglemmelige måltider.

  Hurtig og effektiv, jævn tilberedning
  Varmluftsystemet cirkulerer varmen i hele ovnen, så alt bliver tilberedt jævnt. Uden at du behøver at vende panden. Med Electrolux-teknologi varmer ovnen hurtigere op, hvilket sparer tid og energi.

  72 liter ovnrum
  Pyrolyse / Stegetermometer
  SteamCrisp / Touch display
  Energiklasse A+

  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber dine hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11

 • Specifikationer
  Energiklasse
  • A+
 • Electrolux EO90PCK1 Ovn til indbygning_energimærke

Relaterede produkter