Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

ELECTROLUX EO90MNK1 Kombiovn til indbygning MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Ovne

7332543977215
6.999,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Electrolux EO90MNK1 Kombiovn til indbygning


  Flot sort kombiovn fra Electrolux. CombiQuick® reducerer den tid, det tager at tilberede lækker mad. Maden tilberedes dobbelt så hurtigt i denne kompakte ovn ved at kombinere en konvektionsventilator, en multifunktionsovn og en mikrobølgeovn. Det giver dig mulighed for at lave vidunderlige måltider på halvdelen af tiden.

  Touch display - intuitivt og funktionelt med alt lige ved hånden
  TFT-ovnen med touch-display gør det nemt at justere tid og temperatur, uanset om du bager muffins eller tilbereder laks. Vi giver dig den teknologi og hjælp til madlavning, du har brug for, så du kan tilberede de lækre retter, du elsker.

  Automatiske vægtprogrammer
  Du skal blot vælge den type kød, du ønsker at tilberede, og derefter indstille den faktiske vægt. De færdige vægtprogrammer klarer resten.

  Hurtig og effektiv, jævn tilberedning
  Varmluftsystemet cirkulerer varmen i hele ovnen, så alt bliver tilberedt jævnt. Ovnen varmes hurtigere op, hvilket sparer tid og energi.

  Automatiske temperaturforslag
  Ovnen foreslår en standard ovntemperatur for den funktion, du har valgt. Du kan nemt ændre indstillingen, hvis du har andre præferencer.

  Elektronisk temperaturindstilling
  Den elektroniske termostat sikrer, at temperaturen i ovnen er jævn og præcis. På den måde kan du være sikker på altid at få et godt resultat - overalt i ovnen.

  Automatisk sikkerhedsafbrydelse
  Hvis du glemmer at slukke for ovnen, slukker den automatisk efter et stykke tid. Alt efter den valgte ovntemperatur tager det forskelligt lang tid.

  Køleblæser
  Køleblæseren starter automatisk, når ovnen tændes, for at holde ovnlågen kold, mens de elektriske komponenter køles ned.

  Sikkerhed
  Kontrolpanel med børnelås for at forhindre uønskede justeringer af indstillingerne.

  43 liter ovnrum
  Maks. mikrobølgeeffekt: 1000
  Touch betjening / hurtig opvarmning
  Varmluft og gril

  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber dine hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11

Relaterede produkter