Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Electrolux EH508BFB Induktionskogeplade MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Kogeplade indbygning

7332543972203
6.799,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Electrolux EH508BFB Induktionskogeplade


  Electrolux induktionskogepladen er 78 cm bred med 4 store kogezoner med boostereffekt. Du kan justere størrelsen af kogezonerne og med Bridge-funktionen, kan du slå to separate kogezoner sammen til én stor zone - det giver en stor frihed i madlavningen.

  Kontrol af, hvornår vandet koger
  Koge-til-kog-funktionen justerer automatisk temperaturindstillingerne og reducerer de stigende bobler til en kontrolleret simrer. Det giver dig mere tid til at lave andre retter.

  Hob2Hood for ren bekvemmelighed
  Hob2Hood-funktionen forbinder din kogeplade trådløst med din Hob2Hood-emhætte. Med Electrolux Hob2hood automatiske emhætter aktiverer og justerer din kogeplade trådløst din blæsehastighed baseret på det, du laver mad. Tænd og kog, så justerer blæseren automatisk indstillingerne og giver den bedste udsugning baseret på den valgte effekt på kogepladen. Den gør det hårde arbejde, så du og dine hænder kan koncentrere jer om madlavningen.

  Brygningsfunktion
  Med brygningsfunktionen kan du justere størrelsen af kogezonerne, så de passer til dine behov. Det giver mulighed for at bruge mange flere størrelser og typer af pander, herunder gryderetter og fiskegryder. Med Bridge-funktionen kan du slå to separate kogezoner sammen til én stor zone. Med temperatur- og tidsindstillinger, der justeres automatisk, er den ideel til at få det bedste ud af planchas eller grillretter.

  Direkte berøringsbetjening for hver zone
  Du kan nemt justere kogepladens temperaturindstillinger med vores touch-kontrol. Hver kogezone har en individuel effektregulering, så det er let at se og nemt at ændre varmeindstillingerne. Fordi overfladen er glat, er den nem at rengøre.

  Automax
  Automax er en funktion, der betyder, at zonen varmes hurtigt op og derefter går ned til den efterkogningstilstand, du har indstillet. Perfekt til stegning af pandekager, kogning af kartofler osv.

  Kogezoner til tilpasning
  Kogepladen er skræddersyet til størrelsen af dine gryder med selvfølende zoner. De selvfølende kogezoner tilpasser sig størrelsen på dine gryder, når de placeres på kogepladen. Zonerne giver total dækning, uanset størrelsen på din gryde, og leverer varme uden tab af ydeevne. Nyd præcis og effektiv madlavning med de selvfølende zoner.


  4 kogezoner / brofunktion
  Facetslebet front / Hob2Hood
  SenseBoil® justerer automatisk temp.
  B x D: 78 x 52 cm


  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11

Relaterede produkter