Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

Wilfa IMMIX BL7S-PB1800 Blender

Produktdatablad

Blender

7044876027719
1.499,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Wilfa IMMIX BL7S-PB1800 Blender


  Du kan nemt blende en nærende smoothie til hele familien med denne kraftige 1800 W blender med en kapacitet på 1,8 liter.

  Varmebestandig kande
  Blenderkanden er fremstillet af varmebestandigt borosilikatglas, der kan tåle op til 90 grader og store temperaturudsving. Perfekt, hvis du vil kunne blende varme supper, babymad eller andet i din blender.

  Digitalt display
  Men det digitale display giver dig fuld kontrol under blandingen og viser den resterende tid.

  Sabotage
  Der medfølger en tamper, som kan bruges i kanden til at skubbe ingredienserne ned til knivene, mens du blender. Det er et tilbehør, der er meget nyttigt at have, især hvis du har væske eller ingredienser, som knivene ikke kan nå.

  4 forudinstallerede programmer og justerbar hastighed
  Immix er udstyret med 4 forskellige programmer, isknuser, smoothie, smoothie, smoothie i halv potte og automatisk rengøring for nem og bekvem brug. Du skal blot trykke på start, og blenderen stopper automatisk, når programmet er færdigt. Hvis du selv ønsker at styre hastigheden og tiden, kan du gøre det med knappen på blenderen.

  Automatisk rengøringsfunktion
  Den automatiske rengøringsfunktion gør det nemmere at rengøre kanden, når du har brugt den. Du skal blot fylde kanden med varmt vand, vælge det automatiske rengøringsprogram, trykke på start og vente på, at blenderen stopper. Derefter skal du bare hælde vandet ud, og så er blenderen klar til en ny portion.

  Effekt Watt: 1800 W
  Volumen: 1,8 liter
  Antal hastighedsindstillinger: Variabel
  Farve: Sølv