Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

LIEBHERR IRBd 5150-20 Integrerbart køleskab, 296 liter

Produktdatablad

Køleskab

4016803043911
17.795,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  LiebHerr IRBd 5150-20 Integrerbart køleskab, 296 liter


  Med dette integrerbare køleskab fra Liebherr, får du ikke kun høj kvalitet og moderne design, du får også et stort og lækkert køleskab, der holder dine madvarer friske i længere tid. Opbevar grøntsager, frugt og kød i BioFresh skufferne, hvor temperaturen er tæt på 0 °C - det holder dine madvarer friske. Køleskabet er så stort, at du kan sætte en hel bradepande ind - det er nemt f.eks. at opbevare din hjemmelavede pizza i køleskabet.

  Psssst – lyt efter: Dit Liebherr er så stille, at du skal spidse ører for at lægge mærke til det. Hvad gemmer der sig bagved? Alle kølekomponenter som kompressorer, ventiler, ventilatorer og fordampere er optimerede og afstemt perfekt efter hinanden. For at du kun kan høre det, du gerne vil, i dit køkken.

  Fruit & Vegetable-skuffe
  Sprød salat eller jordbær: De mest følsomme fødevarer fortjener en særlig plads for at forblive friske i længere tid: BioFresh-skuffer. I en „Fruit & Vegetable-skuffe" er temperaturen tæt på 0 °C. I forbindelse med den luftfugtighed, der hele tiden er på grund af den tætte lukning, har ikke indpakket frugt og grøntsager det særdeles godt. Du skal ikke indstille noget.

  DrySafe
  Du ønsker, at den sarte kalvefilet eller den friske mælk forbliver frisk så længe som muligt? Det sørger BioFresh-skufferne for: I et „DrySafe" er der en temperatur tæt på 0 °C - ideelle opbevaringsbetingelser for selv de mest følsomme fødevarer. Og det bedste: Alt er indstillet perfekt til omgående brug fra fabrikken - for en længere friskhed.

  SmartDeviceBox til eftermontering
  Vil du gerne være klar til fremtiden med Smart Home? Dit Liebherr hjælper dig gerne: Du kan eftermontere en SmartDeviceBox på dit Liebherr, som bringer det på internettet. SmartDeviceBoxen kan monteres i en håndevending og giver dig allerede i dag adgang til en hel verden af digitale muligheder.

  LightTower
  Glæd dig over et indvendigt rum med optimal belysning: LightTowers sætter fødevarer i det bedste lys, og de er placeret, så dit fyldte køleskab altid er belyst overalt. Da LightTowers er integrerede i og i niveau med sidevæggene, er der desuden mere plads til dine fødevarer.

  Touch & Swipe-Display
  Dit Liebherr retter sig efter dig med et fingerpeg: Med touch & swipe-displayet kan du betjene dit køleskab intuitivt og legende let. Vælg funktioner som „SuperCool" på farvedisplayet ved at trykke på og stryge over dem med fingeren. Det er lige så let at regulere temperaturen. Og når displayet ikke betjenes aktivt? Så viser det den faktiske temperatur.

  Plads til bagepladen
  Vil du gerne holde en hjemmebagt frugttærte frisk? Eller en tilberedt pizza, som først skal i ovnen senere? Sæt bare din bageplade ind i dit Liebherr - der er god plads til at opbevare en bageplade. Særlig praktisk: Du kan sætte bagepladen ind og tage den ud med en døråbning på 90°.

  Kapacitet køl (ltr): 296
  Vendbar dør: Ja
  Energiklasse: D
  Energiforbrug pr. år (kWh): 125 kWt
  Antal køleskabshylder: 8
  Antal køleskabsskuffer: 3
  Dør åben-alarm: Ja
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • D
 • LIEBHERR - Liebherr IRBd 5150-20 int. køl

Relaterede produkter