Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

BOSCH SMD6ZCX50E Opvaskemaskine til integrering MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Integrerbar Opvaskemaskine

4242005246885
7.695,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Bosch SMD6ZCX50E m. PerfectDry (Zeolith) Opvaskemaskine til integrering, 14 kuverter


  Denne Bosch PerfectDry (Zeolith) opvaskemaskine giver det bedste tørreresultat. Opvaskemaskinen har også funktioner som EcoSilence, ActiveWater, DoseringsAssistent, højdejusterbar overkurv, tabstæller og med plads til 14 kuverter, får du her en opvaskemaskine i en klasse for sig selv!

  EcoSilence Drive: energieffektiv og stille motor
  At holde hjemmet rent kan være en opgave. Og at holde det stille, kan nogle gange føles umuligt. Bosch's opvaskemaskiner med EcoSilence Drive motorteknologi leverer høj effektivitet samtidig med et lavt lydniveau. Med den kulfri, energibesparende motor, reduceres friktionsstøj optimalt, og sikrer en jævn og stille drift. Nu kan du nyde et hjem, som er lige så stille, som det er rent. Da der ikke er kul i motoren slides den stort set aldrig.

  DoseringsAssistent - 100 % opløst opvasketabs giver optimalt vaskeresultat
  DoseringsAssistenten gør opvasken renere. Når opvasketabletten frigives fra opvaskemiddelfaget, lander den i en kurv på overkurvens forside. En målrettet vandstråle opløser den hurtigt, så hver enkelt tab udnyttes optimalt.

  IntensiveZone - klarer opvasken af både gryder og pander
  IntensiveZone giver det bedste opvaskeresultat for gryder og pander. Det ekstra høje spuletryk og en øget temperatur klarer selv det mest genstridige snavs på gryder og pander.

  Automatiske programmer - ikke mere gætteri ved valg af program
  Optimalt rent, helt automatisk. Vandforbrug, vandtemperatur og opvasketid bliver tilpasset præcist til graden af tilsmudsning, så opvaskeresultatet altid bliver perfekt samtidig med at der spares både vand og energi.

  Overkurven er højdejusterbar i tre trin op til 5 cm., også når kurven er fyldt
  Med Triple Rackmatic-systemet kan højden på overkurven nemt justeret med op til 5 cm. Du kan også justere den, når overkurven er fuldt lastet. Det betyder endnu flere justeringsmuligheder og dermed maksimal fleksibilitet.

  Silence - ekstra stille program
  Med Silence-programmet kan du bruge din opvaskemaskine uden unødvendig støj. Når programmet aktiveres, bliver opvaskemaskinens lydniveau reduceret til det lavest mulige. Dette opnås med et særligt tilpasset Eco 50 °C program, reduceret spuletryk og en længere opvasketid.

  ActiveWater-teknologi - mindre vand, mindre energi, mere effekt
  Den innovative ActiveWater-teknologi giver maksimal effekt med perfekt opvask samtidig med at man beskytter miljøet. Målrettet vanddistribution sparer vand og energi, optimeret filterteknologi, hurtig opvarmning og en kraftfuld pumpe gør, at vandcirkulationen øges.

  Silence Plus: meget stille opvask kun 42dB
  Med Silence Plus kan du bruge din opvaskemaskine uden unødvendig støj. Når programmet aktiveres, bliver opvaskemaskinens lydniveau reduceret til det lavest mulige.

  Easy Start guide
  Easy Start-funktionen i Home Connect anbefaler det rigtige program for din opvask. Du skal blot angive tallerken- og bestiktypen, mængden samt hvor snavset, det er. Du slipper for selv at finde det bedst egnede opvaskeprogram.

  14 kuverter
  Lydniveau 42 dB(A)
  Bestikbakke / Home Connect
  Energiklasse C

  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • C
  Kuvertantal
  • 14
  Lydniveau
  • 42
 • BOSCH - Bosch SMD6ZCX50E int. opvask

Relaterede produkter