Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

WITT WIP 95 FACD - Full Area Cooking induktionskogeplade

Produktdatablad

Kogeplade indbygning

5707582001894
35.999,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Witt WIP 95 FACD Kogeplade med induktion og 7" TFT touchskærm


  Slut med begrænsninger på kogepladen! Full Area Cooking - maksimal frihed til din madlavning. Lækker kogeplade nyhed i skarpt og roligt design fra Witt!

  Oplev større frihed i madlavningen med Witts splinternye Full Area Cooking induktions-kogeplade. Hele pladen fungerer som én stor kogezone. Intuitiv betjening og minimalistisk sort-i-sort design. Flottere bliver det ikke! Se film om kogepladen på Witts hjemmeside WIP 95 FACD Kogeplade med induktion

  Flyt op til 6 gryder eller pander frit rundt på den store, sorte plade uden at være begrænset af kogegrejets størrelse eller foruddefinerede kogezoner. Induktionskogepladen registrerer automatisk antal, størrelse og placering af alle gryder og pander - og varmer lige nøjagtigt dér, hvor det er nødvendigt. Skulle du have behov for at fjerne gryden helt fra kogepladen, så vil kogepladen huske indstillingen på hver enkelt gryde i op til 20 sekunder.

  Du får 100 % fleksibilitet med 21 indstillinger til hver gryde – og rigelig med plads til at udfolde dig på den 95 cm brede kogeplade. Nem og intuitiv betjening via en højopløselig 7" TFT-touch skærm, som guider dig gennem madlavningen. Det speciallavede, transparente glas giver gryderne et svævende udtryk. Alt i alt et skarpt og roligt design, der passer til ethvert køkken.

  Størrelse, placering, indstilling og timer er synlig på hver enkelt gryde under hele madlavningen.
  Op til 6 gryder kan placeres hvor som helst.
  Mulighed for at benytte gryder og pander op til 35 cm i diameter.
  Str. på kogegrej: Ø14,5cm og max Ø35cm (undersiden af gryden eller panden).

  Antal induktionszoner: 6
  Udvidbare zoner: Ja
  Bredde: 95
  Dybde: 52

Relaterede produkter