Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

BOSCH KIR81AFEO Integrerbart køleskab, 319 liter. MED 4 ÅRS GARANTI

Produktdatablad

Køleskab

4242005238347
6.690,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse

  Bosch Integrerbart køleskab KIR81AFE0, 319 liter


  Køleskab med TouchControl til nem og nøjagtig indstilling af temperaturen, og VitaFresh plus skuffe til optimal opbevaring af frugt og grønt.

  LED-lamper bruger mindre energi end almindelig køleskabsbelysning. Lamperne lyser hele køleskabet op indvendigt, selv når det er fuldt, uden at blænde dig.

  Når dit køleskab er fyldt med lækker mad og drikke, kan det være svært at holde helt styr på resterne fra den hjemmelavede lasagne eller de friske grøntsager, der gemmer sig allerbagerst. Det er derfor, vi har udviklet EasyAccess-hylden til at give dig et hurtigt overblik over dit køleskabs indhold. Du skal blot trække EasyAccess-hylden i sikkerhedsglas ud, og så er det let at tilgå lige netop den råvare, du har brug for.

  Den delbare VarioShelf-hylde i sikkerhedsglas kan nemt justeres, og gør det nemt at lægge varer ind og tage dem ud. Den er perfekt til store ting, som opretstående flasker og skåle. Maksimal fleksibilitet – når du har brug for mere plads. Den ene halvdel kan nemt kan fældes ind under den anden og er derfor ekstra fleksibel.

  Aktiver superkøl inden du går på indkøb, derved sænkes temperaturen i en kort periode, så de nyindkøbte, friske fødevarer hurtigt får den rigtige temperatur. Temperaturen sænkes ved at trykke på en knap (2 °C som den laveste indstilling). For at forhindre unødvendigt strømforbrug ændres temperaturen til automatisk tilbage til normal drift efter ca. 6 timer.

  Signal med lyd eller lys, når døren ikke har været lukket i længere tid eller en anden fejl opstår.

  Forskellige rumtemperaturer og konstant åbning og lukning af lågen medfører temperaturforandringer i skabet. De intelligente sensorer i FreshSense reagerer straks, når der opstår en temperaturforskel, og overtager styringen af kølingen.

  Skuffer på teleskopskinner kører let og sikkert ind og ud af skabet. Giver et godt overblik.

  Produktmål (HxBxD): 1772.0 x 558.0 x 545.0 mm

  4 års garanti på hvidevarer


  Du kigger på en af vores mange hvidevarer med 4 års garanti - køb i shoppen og udfyld dit garantibevis.

  Hvis du køber din hvidevarer online her i shoppen, så kan du bagefter lave dit garantibevis på El Salgs hjemmeside - tryk på linket og kom direkte til 4 års Garanti-siden. Er du i tvivl om hvordan du skal udfylde formularen, så ring endelig til os på ☎ 75 85 15 11
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • E
  Kapacitet Netto Køl (Ltr)
  • 319
 • BOSCH - Bosch KIR81AFEO integrerbart køleskab

Relaterede produkter