Ring til vores eksperter (9-17) 75 85 15 11
Lindved Logo 2019
Lindved Logo 2019

SIEMENS KA93IVIFP Amerikanerskab i stål

Produktdatablad

Amerikaner køleskab

4242003866979
18.355,00
Levering 1-4 hverdage - bestil senest 13.00. Afhænger af tilvalg. Mere info
 • Beskrivelse
  SIEMENS KA93IVIFP Amerikanerskab med 371 liter køl og 191 liter frost

  Side-by-side Amerikaner køle-/fryseskab med to skuffer til opbevaring af masser af friske grøntsager og frugt. Med noFrost, behøver du ikke afrime mere. I dette flotte Amerikanerskab, har du altid is og koldt vand lige ved hånden!

  noFrost - afrimning er unødvendig - Med noFrost-teknikken bliver fugten ledt ud af fryseren, hvor den fordamper. Derved holdes fryseren fri for rim og is, og det er slut med den manuelle afrimning. Der dannes heller ikke iskrystaller på fødevarerne, og det er meget nemmere at se, hvad der er i fryseren.

  Mindre rengøring - lågerne i rustfrit stål har en særlig udvendig finish – antiFingerprint. Denne belægning forhindrer at der laves tydelige fingeraftryk på ståloverfladen, og sker det, kan man hurtigt tørre efter med en fugtig klud.

  Aktiverer superkøl inden du går på indkøb, derved sænkes temperaturen i en kort periode, så de ny indkøbte friske fødevarer hurtigt får den rigtige temperatur. Temperaturen sænkes ved at trykke på en knap (2 °C som den laveste indstilling). For at forhindre unødvendigt strømforbrug ændres temperaturen til automatisk tilbage til normal drift efter ca. 6 timer.

  Skuffer og glashylder mellem skufferne kan tages ud, og du kan tilpasse fryseren helt efter din behov. Med varioZone kan du anvende pladsen fleksibelt.

  Optimal luftcirkulation - multiAirflow-systemet cirkulerer luften jævnt i hele skabet for at opnå en konstant og ensartet temperatur. Fødevarer der lige er lagt ind afkøles hurtigere, hvilket giver fødevarerne en bedre kvalitet og holdbarhed.

  Integreret isdispenser giver dig isterninger, når du har lyst, og så mange du ønsker.

  Superhurtig indfrysning af superstore mængder - for at undgå at allerede frosne varer tør op ved ilægning af store mængder nye madvarer, aktiveres superFrys-knappen inden indkøb. Apparatet køles nu automatisk ned til - 30 °C, så ny mad, der lægges i, ikke afbryder fryseprocessen.

  Alle glashylder er lavet af ekstra stærkt og rengøringsvenligt sikkerhedsglas. Hvis der spildes noget, løber det ikke ned til den næste hylde.

  Energiklasse: F
  Køleskabs nettokapacitet: 371
  Frysers nettokapacitet: 191
  NoFrost: Ja
  Højde: 178.70
  Bredde: 90.80 cm
  Dybde: 70.70 cm
  Lydniveau dB(A): 42
 • Specifikationer
  Energiklasse
  • F
  Lydniveau
  • 42
 • SIEMENS - Siemens amerikaner KA93IVIFP stål

Relaterede produkter